Φωτιά Μάτι, φρικτή μαρτυρία: “13χρονη καιγόταν δε ήθελα να ακούω, μετά την είδα να τρέχει και να…”

Ποια η φρικιαστική κατάληξη 13χρονης από τη φωτιά στο Μάτι;

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες ανθρώπων που κατάφεραν να σωθούν από την φωτιά σε Νέο Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα – Περιγράφουν τη φρίκη που εκτυλίχθηκε μπροστά τους

Δευτέρα 23/04/2018. Φωτιά στην Πεντέλη. Μέσα σε λίγη ώρα η πύρινη λαίλαπα εξαπλώνεται.

Οι φλόγες φωτιάς φτάνουν στο Νέο Βουτζά, το Μάτι και τη Ραφήνη, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Δεκάδες άνθρωποι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, βρίσκουν τραγικό θάνατο στις φλόγες.

Μία ημέρα μετά, κι ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται, οι ανθρώπινες ιστορίες της ανείπωτης τραγωδίας συγκλονίζουν.

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που γλίτωσαν από την φωτιά αποκαλύπτουν τις τελευταίες στιγμές των θυμάτων, όπως τις είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.

Η τραγική ιστορία 13χρονης που έπεσε στο γκρεμό

Μία από τις ιστορίες που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι ο τραγικός θάνατος 13χρονης από το Μάτι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη 13χρονη ανήλικη, στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τις φλόγες, πήδηξε στο γκρεμό από ύψος 15 μέτρων.

Ο θάνατός της 13χρονη ήταν ακαριαίος. Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο αυτοκίνητό τους ο πατέρας της και ο αδερφός της.

«Όταν καταφέραμε να βγούμε στην παραλία, ακούσαμε την κραυγή του παιδιού που καιγόταν. Τότε την είδαμε την 13χρονη να πηδάει στο γκρεμό από ύψος 15 μέτρων» ανάφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Έβλεπα παντού πτώματα»
Οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν. «Είδα ένα καμένο πτώμα κοντά στον κάδο», περιγράφει στον ΣΚΑΪ μία γυναίκα, ενώ ένας άλλος άνδρας ανέφερε πως είδε πολλά πτώματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.