Νίκος Φιλίππου: Δραματικές αποκαλύψεις για γονείς στο ημερολόγιο. «Η ζωή είναι μια κόλαση»

Τι έγραφε στο ημερολόγιό του ο Νίκος Φιλίππου;

Πολλά τα ερωτήματα γύρω από την τραγωδία με τον 15χρονο Νίκο Φιλίππου στην Αργυρούπολη.

Υπήρχαν ηθικοί αυτουργοί; Και αν ναι, τι βία τού ασκούσαν, ώστε να φτάσει στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή του σε τόσο τρυφερή ηλικία;

Μοναξιά και απόρριψη φαίνεται ότι ένιωθε ο Νίκος Φιλίππου λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι ειδικοί ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο και τις σημειώσεις που κρατούσε τους τελευταίους τρεις μήνες, όπου κατέγραφε λεπτομερώς τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Υπάρχουν σημεία στο ημερολόγιο του, στα οποία, όπως αναφέρουν οι παιδοψυχολόγοι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άτυχος Νίκος Φιλίππου έχει βιώσει την απόρριψη.

«Η ζωή μου άλλες φορές είναι ωραία κι άλλες μία κόλαση. Κόλαση όταν δεν έχεις παρέα. Χθες ήταν μία κόλαση, γιατί δεν με ήθελε κανένας για παρέα», γράφει στο ημερολόγιο του ο άτυχος μαθητής, που όπως φαίνεται, ένιωθε πολύ μόνος.

Τόσο μόνος που περιγράφει τη ζωή του ως κόλαση… κι ας είναι μόλις 15 χρονών.

Οι σημειώσεις του Νίκου Φιλίππου αποκαλύπτουν, επίσης, την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τους γονείς του, μία σχέση εμπιστοσύνης και πραγματικής αγάπης.

«Έχω μαζί μου τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν έχω όλους τους άλλους. Δεν έχω την κοινωνία», γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Φιλίππου.

Σε αυτούς άλλωστε αναφέρθηκε και στο σημείωμα αυτοκτονίας. «Αγαπώ τη μαμά, τον μπαμπά και τον αδερφό μου», έγραψε και λίγο μετά αυτοκτόνησε.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν εντοπίσει στις σημειώσεις του κάποια αναφορά για συγκεκριμένο περιστατικό που να είναι ικανή να σχηματιστεί δικογραφία για κάποιο άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία σελίδα των σημειώσεών του υπάρχει αναφορά για 6 άτομα, από τα οποία ακόμα δεν έχουν ζητήσεις καταθέσεις οι αστυνομικοί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.