Συνελήφθη ο Βουλευτής ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς: Ποιος ο τραγικός λόγος. Βρισιές και…

Ποιος ο λόγος που συνελήφθη ο Βουλευτής ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς;

Στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προσήχθη σήμερα ο πρώην βουλευτής Α’ Πειραιώς των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά σταμάτησαν τον Παναγιώτη Μελά επειδή μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του ενώ οδηγούσε και τότε εκείνος τους συμπεριφέρθηκε απρεπώς και αρχικά αρνήθηκε να τους δώσει τα στοιχεία του.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή το περιστατικό, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά δηλώνει ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει βρίζοντας τον σκληρά εργαζόμενο αστυνομικό, που αγόγγυστα καθημερινά με κίνδυνο ζωής, χωρίς μέσα και με υπερεργασία, προσφέρει τα μέγιστα για την ασφάλεια του πολίτη…

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί θα συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι το έργο της προσφοράς απέναντι στην κοινωνία, καταδικάζοντας κάθε συμπεριφορά που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Μελά.

Το ίδιο ζητάμε να πράξουν όλοι όσοι πιστεύουν και αγωνίζονται, μαζί με εμάς, για μια σύγχρονη αστυνομία που θα λειτουργεί με επαγγελματισμό και ανεπηρέαστα από κάθε είδους παρεμβάσεις.

Όλοι οι πολίτες, “Επώνυμοι-Ανώνυμοι”, “Γνωστοί-Άγνωστοι”, είναι ίσοι απέναντι στο νόμο!» καταλήγει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.