Σοφία-Βασιλική Φιλιπποπούλου, νέα μαρτυρία φωτιά: “Είδαμε τα κορίτσια να κάθονται με…” Ανατροπή

Ποια η νέα μαρτυρία για τις Σοφία-Βασιλική Φιλιπποπούλου;

Κορυφώνεται η αγωνία για τις εννιάχρονες αδελφές Σοφία-Βασιλική Φιλιπποπούλου που χάθηκαν τη νύχτα της πύρινης κόλασης στο Μάτι.

Τα δίδυμα κοριτσάκια αναζητούν οι γονείς τους, οι συγγενείς τους και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Ο επικεφαλής του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην ιστορία των Σοφία-Βασιλική Φιλιπποπούλου: «Η ανάγκη των συγγενών που αγαπάνε και πονάνε είναι να είναι οι άνθρωποι τους κάπου, να κολυμπάνε ή να είναι κάπου αλλού.

Εμείς δουλεύουμε θεσμικά εμείς είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή.

Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να δοθεί στους γονείς μια απάντηση ουσιαστική».

Στον «αέρα» βγήκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος αναφερόμενος στη μαρτυρία μιας γυναίκας διατήρησε την ελπίδα ζωντανή για τις Σοφία-Βασιλική Φιλιπποπούλου: «Είναι γεγονός ότι είναι συγκεχυμένη κατάσταση, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια.

Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.