Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Ποια η γυναίκα με περιουσία 1,5 δις που κατέρρευσε και δεν φαίνεται πουθενά

Ποια είναι η Ελένη Κόκκαλη που κατέρρευσε στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη;

Όλοι στην οικογένειας Κόκκαλη είναι σε κατάσταση αληθινού σοκ. Άνθρωποι σκληροί, άνθρωποι δίχως όρια, άνθρωποι που έχουν εδώ και χρόνια πιάσει το προσωπικό τους αστέρι βλέπουν τον κόσμο να γκρεμίζεται μετά τον θάνατο του Σωκράτη. Στην χειρότερη κατάσταση από όλους η μητέρα του παιδιού η Ελένη Κόκκαλη η οποία δεν έχει συνέλθει ακόμη στο άκουσμα του χαμού του μονάκριβου παιδιού της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΑΛΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ

Η Ελένη Κόκκαλη είναι σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη ενός εκ των 500 πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παντρεύτηκε κατ΄αρχάς με τον γνωστό ποδοσφαιριστή (τερματοφύλακα) Σάββα Θεοδωρίδη με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Αργότερα χωρίζει μαζί του και παντρεύεται τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έχει ήδη έναν γιό απο τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Σπυρ. Σκούρα, τον Πέτρο Κόκκαλη.

Με τον Σωκράτη Κόκαλη αποκτούν άλλα δύο αγόρια, τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη και τον Σωκράτη Kόκκαλη, junior.

Η Ελένη Κόκκαλη έχει τελειώσει το Αρσάκειο στο Ψυχικό. Απο έκείνη την εποχή έχει διατηρηθεί μια πολύ στενή φιλία που έχει κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου, με την Έλλη Στάη.

Μαζί ονειρεύονταν τότε το μέλλον τους, μαζί πέρασαν τα δύσκολα και χάρηκαν τα ευτυχισμένα γεγονότα στη ζωή της κάθε μίας… Κάθε φορά η μία δίπλα στην άλλη… Τα χρόνια πέρασαν και το μόνο που έμεινε ανέπαφο με τον χρόνο ήταν σίγουρα η φιλία τους που όμοιά της δύσκολα συναντά κανείς.

Η άλλη αχώριστη φίλη της είναι η Άννα Νταλάρα και η τρίτη της παρέας η επιχειρηματίας Αγάπη Βαρδινογιάννη. Συχνά επιλέγουν να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν για λίγες ώρες από τις ατελείωτες υποχρεώσεις τους, την έπαυλη της οικογένειας Κόκκαλη στη Μύκονο.

Ο σύζυγός της απο τον πρώτο γάμο, ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει παραμείνει, παρά το διαζύγιο κοντά στην οικογένεια Κόκκαλη και είναι απο τους στενούς συνεργάτες του μεγαλοεπιχειρηματία.

Ο κοινός γιός τους Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, αλλά και του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, όπου σπούδασε οικονομικά.

Όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν είναι φανατικός Ολυμπιακός, είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και είναι ιδιαίτερα ευγενικός.

Από το καλοκαίρι του 2014 έχει κλέψει την καρδιά της αγαπημένης παρουσιάστριας Δούκισσας Νομικού. Ο πρώτος γιος της με τον Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ο Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης έχει τον χαρακτήρα του πατέρα του λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά. Bon viveur, όπως και ο ισχυρός άντρας της Intracom στα νιάτα του, συχνάζει σε κοσμικά στέκια της Αθήνας, της Μυκόνου ή και άλλων δημοφιλών προορισμών, αλλά δεν του αρέσει να προκαλεί.

Ο πρώτος γιος της με τον Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ο Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης έχει τον χαρακτήρα του πατέρα του λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά. Bon viveur, όπως και ο ισχυρός άντρας της Intracom στα νιάτα του, συχνάζει σε κοσμικά στέκια της Αθήνας, της Μυκόνου ή και άλλων δημοφιλών προορισμών, αλλά δεν του αρέσει να προκαλεί.

Ο Κωνσταντίνος παντρεύτηκε την ονομαζόμενη «πριγκίπισσα» της ναυτιλίας, την κόρη του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου, Αταλάντη Μαρτίνου. Μια σεμνή κοπέλα που διατηρεί χαμηλό προφίλ και η οποία μέχρι πρότινος έμενε στις ΗΠΑ, όπου δούλευε ως στέλεχος σε μία από τις πιο γνωστές γκαλερί, την Skarstedt Gallery.

Ο γάμος τους έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2014 στη Μύκονο όπου η οικογένεια Κόκκαλη διατηρούσε μέχρι πρότινος δύο βίλες. Και βεβαίως άστραφταν ευτυχισμένοι οι γονείς του γαμπρού και της νύφης.

Ο δεύτερος γιός, ο Σωκράτης Junior είναι και αυτός αποφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε Οικονομικά στη Βοστώνη και βέβαια έκανε παρέα με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον αδερφό του Κωνσταντίνο Κόκκαλη. Στις εν Ελλάδι δραστηριότητες του συγκαταλέγονται και η ενασχόληση του με το Sport TV (πρώην Magic) αλλά και την Intracom.

Διαβάστε το άγριο παρασκήνιο που συνέβη και εξόργισε την οικογένεια στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.