Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Ποιο το άγριο παρασκήνιο που εξόργισε την οικογένεια του, έντονες αντιδράσεις

Γιατί εξοργίστηκε η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στην κηδεία του;

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Λίγο πριν την έναρξη της κηδείας έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην υπουργός, Κώστας Λαλιώτης, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς και πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη.

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).

Τι εξόργισε την οικογένεια:

Στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη εμφανίστηκαν άνθρωποι που απολύτως καμία σχέση δεν είχαν με την οικογένεια Κόκκαλη, όπως έγινε γνωστό.

Παραβρέθηκαν άνθρωποι, οι οποίο μοιάζει να μην είχαν λόγο να εμφανιστούν παρά το να… διαφημίσουν τους εαυτούς τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, εμφανίστηκαν άνθρωποι που δεν είχαν καθόλου φιλική σχέση με την οικογένεια Κόκκαλη, καθώς και άλλοι που είχαν συγκρουστεί μαζί της στο κοντινό παρελθόν!

Για ορισμένους από αυτούς, αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι, η οικογένεια Κόκκαλη είχε κάνει σαφές πως δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή τα μέλη της οικογένειας με τους ίδιους.

Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ήθελαν όλοι να σεβαστούν αυτή τους την επιθυμία, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.