Αριστείδης Φλώρος, σκάνδαλο με επιχειρηματία: Τον άφησαν ελεύθερο για υπεξαίρεση Energa-Hellas Power και δολοφονία. Ποιος ο τρελός λόγος

Ποιος ο λόγος που άφησαν ελεύθερο τον πάμπλουτο επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο;

Στον 39χρονο Αριστείδη Φλώρο διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας άνω του 65% λόγω κρίσεων επιληψίας – Είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση από κοινού 256 εκατομμυρίων ευρώ και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας.

Δεκτή έγινε η πρώτη αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο Αριστείδης Φλώρος, εκ των βασικών κατηγορουμένων στο οικονομικό σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο σκάνδαλο Energa – Hellas Power, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για κατηγορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και αφού διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας του άνω του 65%. Συγκεκριμένα, φέρεται να αντιμετώπιζε κρίσεις επιληψίας και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά στην εμπλοκή του στο σκάνδαλο Energa – Hellas Power, ο Αριστείδης Φλώρος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε ποινή φυλάκισης 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης, ο 39χρονος Αριστείδης Φλώροςτον περασμένο Μάρτιο είχε κριθεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη.

Ως φυσικοί αυτουργοί είχαν κατηγορηθεί δύο σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, που ανακρινόμενοι είχαν υποδείξει τον επιχειρηματία ως το άτομο που τους είχε υποσχεθεί αμοιβή 300.000 ευρώ προκειμένου να δολοφονήσουν τον δικηγόρο του ΛΑΓΗΕ και αντίδικό του στην υπόθεση Energa – Hellas Power Γιώργο Αντωνόπουλο.

Να σημειωθεί τέλος πως ο Αριστείδης Φλώρος εκτός από την αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλλε και η οποία έγινε δεκτή είχε καταθέσει και αλλεπάλληλες αιτήσεις για αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του είχε επιβάλλει το δικαστήριο για την υπόθεση της Energa – Hellas Power.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.