ΝΔ: Ποιο πρόσωπο έκπληξη αντικαθιστά τη Μαρία Σπυράκη, δεν πάει το μυαλό σας [φωτο]

Ποιος αντικαθιστά την Μαρία Σπυράκη στη Νέα Δημοκρατία;

Oι εκλογές πλησιάζουν φίλοι μου και τα κόμματα ετοιμάζονται να ρίξουν στη μάχη όλα τα υπερόπλα τους, παλιά και νέα. Η Νέα Δημοκρατία μετά τη στρατηγική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφήσει γένια τριών ημερών, ετοιμάζεται να κάνει μια νέα κίνηση-ματ που θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στην πολιτική σκακιέρα.

Η Μαρία Σπυράκη άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, που κατείχε από την εποχή του Mega, όμως κρίθηκε αναγκαίο να μπει στη θέση της ένα πρόσωπο πιο φρέσκο, με ηγετικά χαρίσματα, αγαπητό στην κοινωνία, που μπορεί να εκφράζει τις θέσεις του κόμματος καλύτερα και από τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Το πρόσωπο που συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά (και μια ντουζίνα ακόμα) είναι όπως θα έχετε καταλάβει ήδη ο Κώστας Καραπαπάς.

Στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα ο Κώστας Καραπαπάς κατάφερε να εντυπωσιάσει πιο πολύ και απ’ τον Μιράντα με τις αντιπολιτευτικές βολές του με στόχο τον Βασιλειάδη.

Οι αιχμηρές ατάκες του Κώστα Καραπαπά προκάλεσαν χαρμολύπη στον κόσμο της δεξιάς, καθώς μπορεί ο ΣΚΑΪ να έχασε έναν σπουδαίο πολιτικό αναλυτή, κέρδισε όμως η Νέα Δημοκρατία έναν στιβαρό εκπρόσωπο Τύπου που θα λέει μόνο αλήθειες, όπως αυτές:

* «Εσύ, “Ολυμπιακάρα” Βασιλειάδη κάνεις επιθέσεις με κάθε ευκαιρία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και σε έπιασε πόνος να φωνάζεις για ένα μεμονωμένο περιστατικό στο Καραϊσκάκη, όταν στην Αρένα Θανάτου του Βόλου, ήσουν σιωπηλός».

* «Ο πόλεμος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του Βαγγέλη Μαρινάκη που, σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι ο ηγέτης της ομάδας που υποστηρίζουν οι μισοί Έλληνες, δεν έχει προηγούμενο σε χώρα της Δύσης».

* «Τα κομματικά όργανα της κυβέρνησης και οι «δικοί της άνθρωποι», Βαξεβάνηδες, Καρτεροί, η “Αυγή” που την κατάντησαν Αυριανή, έχουν πάντα στο στόχαστρό τους τον Μαρινάκη…».

* «Διάβασε τα παραπάνω Υπουργάρα που δίνεις 50 (38 super league και 12 στην Football League) εκατομμύρια σε Ανώνυμες Εταιρείες λες και είναι δικά σου ή τα έφερες από το χωριό σου και ξαναπές μας ότι ο… Μαρινάκης έχει εμμονή με την κυβέρνηση».

«Όσο για τον λαό που λες ότι θα κρίνει, δεν θα κρίνει. Έκρινε. Δεν το κατάλαβες από το ότι δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο χωρίς να υποστείτε διαπόμπευση; Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο σε μια χώρα που υποφέρει από τα εγκλήματά σας;».

Αυτή φίλοι μου ήταν μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσει και νέο σκληρό σφυροκόπημα από τον Κώστα-Τσέλσι στον Αλέξη Τσίπρα με ατάκες τόσο πειστικές και ψύχραιμες που θα κάνουν μέχρι και τους οπαδούς των Συριζανέλ να ψηφίσουν Κυριάκο. Όπως αυτές:

* «Χα χα χα!!!! Το Τσιπράκι συνήλθε από τον τρόμο και μοιράζει τώρα και φανταστικούς διαλόγους! Αλλάξατε την καρέκλα του στη Βουλή γιατί τα έκανε πάνω του;».

* «44 μονοεδρικές μόνοι μας, 38 όλοι μαζί. Και από πίσω και από μπρος, δηλαδή εντός και εκτός έδρας. Άντε γεια».

* «Σας πονάει ο Κυριάκος επειδή κάνει επενδύσεις πουθενάδες. Βάλτε λεφτά να φτιάξετε κόμμα και μετά μιλήστε για την Τρόικα».

* «Αυτή την εξυγίανση θέλετε κύριε Τσίπρα; Μας πνίγει η αδικία. Έκλαιγε στα αποδυτήρια ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης».

* «Από τον “Ελεύθερο Τύπο” δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Αντί για μακροσκελείς ανακοινώσεις άνευ ουσίας και απαντήσεις χιλιάδων λέξεων, απαντήστε επί της ουσίας:

1. Διοικούν ή όχι την εφημερίδα 2 κύριοι που είναι Συριζαίοι και … αντιφιλελεύθεροι;

2. Αφού σας αρέσουν τα σταράτα λόγια, πείτε στον κόσμο πόσα εκατομμύρια κέρδισε επί δεκαετίες η εφημερίδα και αν επέστρεψε ένα ευρώ, όχι στο Κόμμα φυσικά, αλλά στις τοπικές οργανώσεις του. Αρκετά ως εδώ. Σας πονάει ο Κυριάκος και η Τσέλσι η Νέα δημοκρατία».

* «Όλο το σάπιο κατεστημένο έχει συνασπιστεί εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον συκοφαντεί επειδή είναι αυτοδημιούργητος και πετυχημένος. Όταν εσείς κύριε Τσίπρα τρώγατε την μπεμπελάκ σας και βλέπατε τα στρουμφάκια και το Μικρό σπίτι στο λιβάδι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ηλικία έξι μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος στο Παρίσι. Το καταλαβες ρε μ@#$#, καργ#&; Να περάσει κύριε πρόεδρε της Βουλής δεν βρίζω».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.