Δολοφονία Βόλος: Σοκάρει ο συζυγοκτόνος. «Το είχαμε αποφασίσει. Τη σκότωσα για να…»

Ποιες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 70χρονης από τον 82χρονο σύζυγό της στο Βόλο;

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε ξημερώματα Δεκαπενταύγουστου στο Βόλο.

Ένας 82χρονος σκότωσε την 70χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. «Ήθελα να τη λυτρώσει» φέρεται να είπε αργότερα στους αστυνομικούς.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν γύρω στις 07:00 το πρωί ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, όταν ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με τον αδερφό της συζύγου του. Τον ενημέρωσε πως η 70χρονη αδερφή του πέθανε, αναφέρει η εφημερίδα της Μαγνησίας «Ταχυδρόμος».

«Η αδερφή σου πέθανε και εγώ έχω πάρει χάπια να πεθάνω. Έλα γρήγορα» φέρεται να είπε ο 82χρονος στον κουνιάδο του.

Λίγο αργότερα, όταν έφτασε ο άνδρας στο σπίτι του ζευγαριού στη Νέα Δημητριάδα, αντίκρισε νεκρή την αδερφή του στο κρεβάτι. Ο 82χρονος απουσίαζε από το σπίτι. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι η 70χρονη ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα, βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ο 82χρονος εξηγούσε ότι σκότωσε τη σύζυγό του για να τη λυτρώσει από τα βάσανά της.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου είχε μεταφερθεί ο ηλικιωμένος μετά από κατανάλωση χαπιών.

Σοκάρουν τα όσα είπε στους αστυνομικούς

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι στους αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται να υποστήριξε, ότι με τη σύζυγό του είχαν συναποφασίσει να αυτοκτονήσουν, καθώς αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας. Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς δεν φαίνεται να προκύπτει πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τη σκότωσε στον ύπνο της

Ο 82χρονος σκότωσε τη γυναίκα του στον ύπνο της, φράζοντάς της το στόμα και τη μύτη. Η άτυχη 70χρονη άφησε την τελευταία της πνοή πιθανότατα από ασφυξία.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή.

Ο 82χρονος δράστης παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου κρατούμενος. Μόλις ανακάμψει θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί τέλος, πως το ζευγάρι είχε δύο παιδιά τα οποία διαμένουν στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.