Κύπρος: Τι αποκάλυψε ο 35χρονος απαγωγέας των 11χρονων και ανατρέπει όσα ξέραμε, τι ψάχνουν άμεσα

Τι αποκάλυψε ο 35χρονος απαγωγέας των 11χρονων αγοριών στην Κύπρο;

Στο ενδεχόμενο να είχε συνεργό ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών, στη Λάρνακα, επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Κι αυτό, διότι θεωρούν δύσκολο να οργάνωσε και να εκτέλεσε το σχέδιο απαγωγής ολομόναχος.

Οι 11χρονοι εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του δράστη, στη Λάρνακα Κύπρου, σε κατάσταση νάρκωσης. Σύμφωνα με τη Cyprus Times ανακρινόμενος ο 35χρονος απαγωγέας παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ανέφερε ότι χορήγησε συγκεκριμένη ηρεμιστική ουσία στους δύο μαθητές.

Την ίδια ώρα, Αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 35χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος -σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης- δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπετε τα δύο οχήματα του 35χρονου, εκ των οποίων το γκρίζο ήταν αυτό που χρησιμοποίησε κατά την απαγωγή, στη Κύπρο.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε. Ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τους 11χρονους να μπαίνουν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο. Η Αστυνομία έφτασε στο χώρο και συνέλαβε το δράστη και παρέλαβε τα παιδιά.

Προσπάθησε να αρπάξει κι άλλα παιδιά:

Νωρίτερα και ενώ όλη η Κύπρος ήταν στο πόδι για τον εντοπισμό των παιδιών είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανησυχητικές πληροφορίες. Ότι δηλαδή ο απαγωγέας είχε προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά από το σχολείο.

Τα δύο αγόρια, παιδιά Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, εξαφανίστηκαν όταν άνδρας που τους παρουσιάστηκε ως ο νέος τους δάσκαλος τα παρέσυρε μέσα σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο twitter ευχαριστεί τις αρχές για το αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δυο παιδιών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.