Δολοφονία γυναίκας, Πέλλα: Τι αποκάλυψε 20χρονη εγγονή: “Μου έδειξε τις κομμένες φλέβες και…”

Ποιες οι εξελίξεις με τη δολοφονία στην Πέλλα;

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους σε ανακριτή, οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν στον 38χρονο δολοφόνο της ανθρωποκτονίας στην Κρύα Βρύση Πέλλας, με θύμα μία 69χρονη.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο 48χρονος γιος της δολοφονηθείσας, όπως επίσης δύο φίλοι του. Κατηγορούνται ότι μετά το έγκλημα, επιτέθηκαν στον 38χρονο και ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί, με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία σε βάρος της ηλικιωμένης.

Απολογούμενοι ενώπιον του ανακριτή Γιαννιτσών, οι ίδιοι φαίνεται να έκαναν λόγο για πράξη αγανάκτησης, εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αυτοπρόσωπη εμφάνιση κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση προσέγγισης του 38χρονου, όπως επίσης της οικίας του.

Την ίδια ώρα, ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, φέροντας σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά και ειδικότερα πιθανολογείται ότι ο ίδιος ωθήθηκε στην πράξη αυτή διότι τον απέρριψε ερ@τικά η εγγονή της 69χρονης.

Υπό τις συνθήκες αυτές, το βράδυ της περασμένης Τρίτης έφτασε οπλισμένος έξω από το οικογενειακό σπίτι της νεαρής κοπέλας, όπου άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με τραγική συνέπεια να πέσει νεκρή από τα πυρά του η άτυχη γυναίκα.

Σοκάρει η μαρτυρία της 20χρονης – «Ήρθε να μου δείξει τις κομμένες φλέβες του»
Στο μεταξύ, συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρύας Βρύσης στην Πέλλα, από τη φονική επίθεση ενός 38χρονου, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 69χρονη και να τραυματιστούν άλλα τρία άτομα.

Μέσα από το νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται, η 20χρονη κοπέλα εμφανώς σοκαρισμένη, περίεγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα αλλά και ποια ήταν η σχέση της με το δράστη:

«Ήρθε, υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του, που ήταν κομμένες. Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του πάτησε 2 -3 μπάτσες ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε και πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδερφή μου. Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε.

Δεν είχα καθόλου σχέσεις μαζί του, όχι. Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματά του. Μετά συνέχιζε, μου έστελνε κι άλλα απειλητικά μηνύματα: Θα έρθω με το όπλο και θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου, με απειλούσε».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.