Ειρήνη Λαγούδη, εξελίξεις: “Είχε δώσει ραντεβού με τον…” Ξέσπασμα οικογένειας “Συλλάβετε τον”

Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη;

Μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μία υπόθεση που ακόμη δεν έχει βρει τη λύση της, καθώς ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη ενδεχόμενη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχουν ούτε βρεθεί ούτε συλληφθεί.

Δολοφονία ή αυτοκτονία το άλυτο ερώτημα. Στο αναπάντητο -επισήμως- ερώτημα, η απάντηση της οικογένειας της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη απαντούν οργισμένα, και απορούν «γιατί εννιά μήνες μετά, δεν έχουν συλληφθεί οι δολοφόνοι». Ο θάνατος- θρίλερ αυτής της γυναίκας έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή και όλους όσοι την γνώριζαν.

Ήταν μία δραστήρια μητέρα. Ένας ζωντανός άνθρωπος γεμάτος όρεξη για ζωή. Το κυρίαρχο ερώτημα είναι πώς βρέθηκε το θύμα στη παραλία Μυρτιάς; Γιατί πραγματοποίησε η ίδια αυτή τη μεγάλη παράκαμψη στον δρόμο προς Αγρίνιο, αφού η Μυρτιά απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα. Και γιατί, υπήρχε στο αυτοκίνητο ένα μπιτόνι με πετρέλαιο. Αν μιλάμε για δολοφονία, πού είναι ο δολοφόνος και γιατι διέφυγε;

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη εκφράζει τη μεγάλη της δυσαρέσκεια για το ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι δολοφόνοι της. Η αγανάκτησή τους ξεχειλίζει. Απορούν γιατί εννιά μήνες μετά δεν έχουν συλληφθεί οι δολοφόνοι της.

Τι συνέβη στη λίμνη Τριχωνίδα που οδήγησε στο θάνατό της; «Αν ήταν η αδερφή του Πούτιν αντί για την Ειρήνη θα είχε πέσει όλος ο μηχανισμός να βρει τον δολοφόνο και σε μία ημέρα θα τον είχε στα σίδερα» υποστήριξε η οικογένεια στο STAR.

Το μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη εδώ και μήνες βρίσκεται σε μάντρα στη Λεωφόρο Αθηνών. Οι ερευνητές της οικογένειας έχουν κάνει δεκάδες αυτοψίες μέσα σε αυτό και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα των τριών παιδιών δολοφονήθηκε.«Προκύπτει σαφέστατα ότι η υπόθεση δεν είναι απλή.

Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία παραπέμπουν σε μια ομαλή εξέλιξη του συγκεκριμένου συμβάντος. Αν ήταν μέσα η Ειρήνη Λαγούδη και ήθελε να φύγει, ήταν οι πόρτες ανοιχτές, άρα μπορούσε να φύγει. Λοιπόν εκεί υπάρχουν ερωτηματικά» λέει ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός εμπειρογνώμονας της οικογένειας Λαγούδη.

Όσοι ασχολήθηκαν με την υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας επιμένουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη το μοιραίο μεσημέρι είχε δώσει ραντεβού με τον ή τους δολοφόνους της.

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το συγκεκριμένο σημείο για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα πρέπει να υπήρξε πειστικότητα.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου» λέει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκούρμπατσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.