Εβελίνα Νικόλιζα – Ξεφτίλισε Τανιμανίδη Μπόμπα για γάμο: “Δεν είμαι κακιά αλλά θα έπρεπε…”

Τι κάρφωσε για τον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμα η Εβελίνα Νικόλιζα;

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έγινε 1η Σεπτεμβρίου στην Σίφνο!

Ο παραμυθένιος γάμος και η λαμπερή δεξίωση του ζευγαριού, που έγινε στο σπίτι των κουμπάρων του, Μίλτου Καμπουρίδη και Μαρίνας Βερνίκου, σχολιάστηκε από το «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1:

«Θα ήθελα να πω μια άλλη παράληψη που θεωρώ ότι είναι πιο σημαντική. Δεν θέλω να γίνομαι κακιά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος όπως όλοι γνωρίζετε.

Απλώς θέλω να πω ότι ένας τόσο λαμπερός γάμος με τόσους πολλούς καλεσμένους, θα ήθελα να έχουν καλυφθεί και τα έξοδα των καλεσμένων.

Για να μην νομίζει κάποιος ότι τα λέω τώρα, γιατί θέλω κάτι να πω, να σας πω ότι έχω κάνει και βίντεο στο youtube και πριν ένα μήνα για αυτό το θέμα».

Ενώ η Νίκη Λεμονή είχε αντίθετη άποψη και είπε: «Γιατί να καλύψουν τα έξοδα των καλεσμένων; Όποιος θέλει μπορεί να πάει στο γάμο, όποιος δεν θέλει δεν πάει αν δεν μπορεί».

Και η Εβελίνα πρόσθεσε: «Δεν είναι άσχημο να θες να πας και να μην έχεις τα χρήματα να πας; Τη διαμονή τουλάχιστον. Αυτός που σε καλεί είναι σαν να μην θέλει πραγματικά να πας»!

Τότε η Νίκη της απάντησε: «Ο γάμος του κάθε ζευγαριού, γίνεται εκεί που αγαπάει το ζευγάρι. Αν τώρα οι καλεσμένοι δεν μπορούν να παρευρεθούν, ok δεν μπορούν.

Δεν θα αλλάξει η τοποθεσία του γάμου, επειδή κάποιος δεν μπορεί να πάει»!

Και η Εβελίνα δήλωσε: «Εγώ πραγματικά αν ήμουν καλεσμένη, νομίζω ότι δεν θα είχα τα χρήματα να πάω. Σας ευχαριστώ που δεν με καλέσατε.»

Δείτε το σχετικό βίντεο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.