Μπαμπάς ο 62χρονος Γιάννης Κούστας: Πού μοιάζει το μωρό, πόσο κόστισε η σουίτα της 26χρονης Δήμητρας. Άφωνοι

Γέννησε η 26χρονη σύζυγος του Γιάννη Κούστα.

Ο εφοπλιστής εξασφάλισε το καλύτερο δωμάτιο του μαιευτηρίου, που κόστισε 15.000 ευρώ, για την 26χρονη σύζυγό του και την κόρη του Κατερίνα.

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και λίγα 24ωρα ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που φέρεται να μοιάζει στη μαμά!

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η μικρή θα πάρει το όνομα Κατερίνα, από την πεθερά του εφοπλιστή και προέδρου της Danaos Corporation.

Η πανέμορφη μανούλα εισήχθη προχθές σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, όπου έφερε στον κόσμο τη δεσποινίδα Κούστα με προγραμματισμένη καισαρική τομή και τη φροντίδα του γυναικολόγου-μαιευτήρα Νικόλαου Λινάρδου.

Για τη μητέρα και την κόρη ο ευτυχής πατέρας φρόντισε φυσικά να εξασφαλίσει το καλύτερο δωμάτιο του μαιευτηρίου, τη VIP σουίτα, που κόστισε 15.000 ευρώ για το σύνολο των ημερών που οι δύο γυναίκες της ζωής του θα βρίσκονται εκεί.

Το υπερπολυτελές δωμάτιο, με συνολικό εμβαδόν 90 τ.μ. και θέα στο Ψυχικό, έχει δύο εισόδους, η μία με πρόσβαση κατευθείαν στον ανελκυστήρα. Διαθέτει μικρό καθιστικό, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, Από τον εντυπωσιακό γάμο τουςκουζίνα και δύο μπάνια.

Το ένα βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα, ενώ το δεύτερο βρίσκεται δίπλα στο σαλόνι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Εδώ και δύο ημέρες η πολυτελής σουίτα γέμισε με λουλούδια και δώρα και, το σημαντικότερο, με χαμόγελα ευτυχίας από τους ευτυχισμένους γονείς.

Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο παιδί για την 26χρονη low profile καλλονή και το πέμπτο για τον 62χρονο εφοπλιστή, που τον Ιούνιο ένωσαν τις ζωές τους με έναν παραμυθένιο γάμο στο γραφικό θέρετρο Costa Amalfitana στο Σορέντο της Ιταλίας και έκαναν ένα χλιδάτο πάρτι την επομένη στο φημισμένο La Conca del Sogno, με καλεσμένο τραγουδιστή τον Αντώνη Ρέμο.

Σε ιδιωτική βίλα και σε ένα χολιγουντιανό σκηνικό ο εφοπλιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά ότι η πραγματική αγάπη ξεπερνά διαφορές, δυσκολίες και εμπόδια. Αλλωστε, το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου 2016, στον εξίσου μυθικό αρραβώνα τους στο Island, ο shipowner παρουσία σύσσωμου του εφοπλιστικού lobby είχε δηλώσει στον σύντομο λόγο του: «Στα μάτια της Δήμητρας βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου». Σχεδόν δύο χρόνια μετά το έκανε και επίσημα πραγματικότητα.

Διακόσιοι καλεσμένοι, κυρίως από το εξωτερικό, τραπεζίτες και εφοπλιστές έδωσαν το «παρών» στο γαμήλιο δείπνο. Οι ασημένιες μπομπονιέρες-κομψοτέχνημα που προσφέρθηκαν στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν του οίκου Κώστα Καίσαρη, ενώ το haute couture νυφικό της ήταν δημιουργία του διάσημου Λιβανέζου designer Elie Saab.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.