Κατερίνα Αναγνωστάκη, δολοφονία: Ποια η σχέση της με Αντώνη Ρέμο, Τζέιμς Γκιστ. Πέσαμε από σύννεφα

Ποια η σχέση της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά με τον Αντώνη Ρέμο και τον James Gist;

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το στυγερό έγκλημα στην Κηφισιά με θύμα την 33χρονη δικηγόρο Κατερίνα Αναγνωστάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη δέχθηκε αρκετές σφαίρες, από άγνωστους δράστες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της στη Κηφισιά.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η Κατερίνα Αναγνωστάκη φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι αρχές βλέπουν συμβόλαιο θανάτου.

Η 33χρονη δικηγόρος Κατερίνα Αναγνωστάκη δείχνει να ήταν ένα κορίτσι όπως όλα τα άλλα στην ηλικία της! Τουλάχιστον αυτό το προφίλ έβγαζε προς τα έξω σε όσους την γνώριζαν απλά μέσ από τα social media!

Εντυπωσιακή, σεξι με τα τατουάζ να κοσμούν το κορμί της και φυσικά εκατοντάδες θαυμαστές στο Instagram!

Ανάμεσα τους ο Τζέιμς Γκιστ! Ο γνωστός ως gistopoulos14 στα social media έχει γεμίσει με likes σχεδόν όλες τις τις φωτογραφίες όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες! Δεν ξέρουμε αν γνωρίζονται, όμως φαίνεται πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού ΤΤζέιμς Γκιστ ήταν… θαυμαστής του θύματος!

Από την πλευρά της η Κατερίνα Αναγνωστάκη φαίνεται πως ήταν θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου! Η 33χρονη είχε ανεβάζει αρκετές ιστορίες με τραγούδια του Αντώνη Ρέμου όπως μπορείτε να δείτε, δείχνοντας την συμπάθειά της!

Όπως και να έχει το μυστήριο παραμένει άλυτο! Ποιος σκότωσε και γιατί την 33χρονη καλλονή; Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου, για την ώρα τουλάχιστον!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.