Ζακ Κωστόπουλος, κηδεία: Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η μητέρα “Ζαχαρία που πας;” [φωτο]

Τι συνέβη στην κηδεία του Ζακ Κωστόπουλου;

Σε εκείνο το χωριό που σαν έφηβος ένιωθε να τον πνίγει, στην Κίρρα στην Ιτέα, έγινε σήμερα η κηδεία του Ζακ Κωστόπουλου.

Στο πλάι του Ζακ Κωστόπουλου φίλοι από την Αθήνα, συγγενείς και χωριανοί οι οποίοι αφού τον αποχαιρέτησαν στην εκκλησία του χωριού, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Ολοι τους ντυμένοι στα μαύρα, βαθιά στενοχωρημένοι και σιωπηλοί, όχι μόνο γιατί ένα νέος άνθρωπος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή αλλά και για τον τρόπο που έφυγε.

Αλλωστε, είναι νωπές σε όλους ακόμη οι εικόνες από τα εξαιρετικά σκληρά βίντεο που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και δείχνουν τον αγαπημένο τους Ζακ Κωστόπουλου να πέφτει θύμα λιντσαρίσματος.

Η βαθιά σιωπή έσπασε μονάχα στον επικήδειο που διάβασε φίλος του Ζακ Κωστόπουλου αλλά και στην ύστατη στιγμή του αποχωρισμού, όταν η μητέρα του λύγισε φωνάζοντας «Ζάχο μου που είσαι».

Οι φίλοι του, άνθρωποι από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, από το θέατρο, άλλοι με τους οποίους είχε συναντηθεί στους φορείς για την πρόληψη του HIV όπου δραστηριοποιούνταν έντονα και φαν του που βρέθηκαν σήμερα στην κηδεία στην Ιτέα, τον αποχαιρέτησαν όπως πίστευαν ότι θα αρέσει στον Ζακ: Με λουλούδια και χρυσόσκονη, δύο συστατικά ονείρων μικρών και μεγάλων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.