Αγνώριστος ο Κώστας Κεντέρης: Ποιες οι τρομερές αλλαγές στην εμφάνιση [φωτο]

Ποιες οι τρομερές αλλαγές στην εμφάνιση του Κώστα Κεντέρη;

Συμπληρώνονται 18 χρόνια από τη μέρα που ο Κώστας Κεντέρης έγραφε ιστορία με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Πως είναι σήμερα και τι κάνει ο Έλληνας ολυμπιονίκης.

Ηταν η 28η Σεπτεμβρίου του 2000, όταν ο Κώστας Κεντέρης στα 200 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ έριχνε νοκ – άουτ τους Αμερικανούς και τους άλλους αντιπάλους και ανάγκασε όλο τον πλανήτη να του υποκλιθεί!

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο των 18 χρόνων από εκείνη τη χρυσή μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, το pagenews.gr γράφει για το που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Κώστας Κεντέρης.

Τι κάνει σήμερα ο Κώστας Κεντέρης

Πριν από λίγα χρόνια, λεγόταν πως ο Κώστας Κεντέρης ζούσε μόνιμα στη Γαλλία, για προσωπικούς λόγους. Η σταθερή του βάση, πάντως, είναι στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια, μαζί με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, όπου διατηρεί ένα χλιδάτο ξενοδοχείο.

Στο χωριό δραστηριοποιείται σε μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, το «Μικρό Πάπιγκο 1700», το οποίο ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του και εκείνος βοήθησε στην επέκτασή του. Το 2011, όταν η ελληνική πολιτεία αποφάσισε να καλέσει στην υπηρεσία τους τους ολυμπιονίκες που είχαν πάρει τιμητική θέση στις Ενοπλες Δυνάμεις, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί των προνομίων και των υποχρεώσεών του.

Σήμερα ασχολείται με το luxury boutique chalet και πήρε το όνομά του από το παλαιότερο κτίριο του οικισμού (μέρος του συγκροτήματος), το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του.

Οι εργασίες της αποπεράτωσης της αναπαλαίωσης ολοκληρώθηκαν πριν από μερικά χρόνια και στόχος του Κώστα Κεντέρη ήταν να μην αλλάξουν τίποτε από την αρχική και εκ πρώτης όψεως λιτή και αφαιρετική εικόνα του οικήματος, καθώς η αρχική κατασκευή στηριζόταν σε ύλες όπως πέτρες, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!