#MyStyleRocksGR Κάτια Πλούμη: Άγριο κράξιμο. Πήγε χωρίς photoshop και έγινε ρεζίλι [video]

Πώς έγινε ρεζίλι η Κάτια Πλούμη στο My Style Rocks;

Η Κάτια Πλούμη επιχείρησε να εισέλθει στο βραδινό Gala του «My Style Rocks» προσπαθώντας να αμβλύνει λίγο τα σχόλια που δέχτηκε μέσα στην εβδομάδα, τα οποία τουλάχιστον από την πλευρά των κριτών δεν ήταν διόλου κολακευτικά.

Ήταν εξάλλου και η άτυχη της τρίτης εκπομπής όταν και γύρισε ο αστράγαλός της.

Η juicy μελαχρινή που έχει δεχτεί πως της ταιριάζει το στυλ των μπουζουκιών θα έπρεπε να παρουσιάσει ένα στυλ με θέμα το Red Carpet. Mια εκδήλωση, δηλαδή, βραβείων στην οποία θα έπρεπε να περπατήσει πάνω στο επίσημο κόκκινο χαλί.

Η Κάτια Πλούμη για κακή της τύχη επέλεξε ένα φόρεμα «διχτυωτό» γεμάτο διαφάνειες, άσχημη φόδρα με λάθος χρώμα και σουτιέν που φαινόταν και όπως ήταν λογικό άκουσε κακές κριτικές από την επιτροπή που μέσα σε όλα της είπε ότι το φόρεμα αυτό δεν την ταίριαζε στο σώμα της.

Η βαθμολογία τους ήταν πολύ χαμηλή και αυτό παραξένεψε την Κάτια Πλούμη.

Ο λόγος; Κάνοντας μία βόλτα στο Instagram της βρήκαμε ότι η Κάτια Πλούμη έχει ξαναεπιχειρήσει να φορέσει τέτοιοι είδους φορέματα. Με μία μικρή διαφορά. Το photoshop.

Η παίκτρια που στις αναρτήσεις της στο social media έχει ανεβάσει παρόμοιες εμφανίσεις δεν ήταν τόσο προσεκτική στη χρήση του photoshop, προπσθώντας να σβήσει ατέλειες και… αρκετά κιλά και πόντους.

Παραμόρφωσε έτσι τα κάγκελα στο background, αλλάζοντας τις διαστάσεις της μέσης της και των γλουτών της.

Δυστυχώς το εργαλείο αυτό και τα φίλτρα του Instagram δεν μπορούσαν να τη συνοδέψουν στη Live εμφάνισή της μπροστά από τους ειδικούς της επιτροπής και η παίκτρια εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με κάτι που θεωρούσε «σιγουράκι».


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.