Ζακ Κωστόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία. Τι ζήτησε η οικογένεια

Πότε θα γίνει η κηδεία του Ζακ Κωστόπουλου;

Σήμερα Τρίτη 25/9 θα πουν το τελευταίο αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο η οικογένεια και οι φίλοι του 33χρονου, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το απόγευμα της Παρασκευής.

Η κηδεία θα τελεστεί στην Κίρρα Φωκίδας κοντά στην Ιτέα στις 12, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει να μην καλυφθεί η κηδεία από τα media.

Περιπλέκεται το «μυστήριο» του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν μπορεί να πει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Καλογριά και Τσαντίλη, οι οποίοι συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο».

Συγκεκριμένα, εφόσον οι ιατροδικαστές δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα, οι απαντήσεις αναμένονται τώρα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Η αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης από το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο είναι κρίσιμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου, ενώ παράλληλα η αστυνομία ψάχνει τον δεύτερο άνδρα, ο οποίος όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, κλωτσάει τον Ζαχαρία Κωστοπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.