Καταζητείται για σύλληψη η Σοφία Ζαχαράκη, εκπρόσωπος τύπου ΝΔ: Τι έκανε, εμπλοκή Βαξεβάνη

Τι συνέβη ανάμεσα στην Σοφία Ζαχαράκη και τον Κώστα Βαξεβάνη;

Σύλληψη της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη η οποία τον χαρακτήρισε συκοφάντη, ζήτησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης του Documento.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναζήτησε δύο φορές την Σοφία Ζαχαράκη στα γραφεία της Πειραιώς, η εκπρόσωπος όμως ήταν απούσα και έφτασε πριν από λίγο με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

O Κώστας Βαξεβάνης δήλωσε στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο πως η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «ο κ. Βαξεβάνης είναι γνωστός συκοφάντης, έχει καταδικαστεί πολλές φορές στη Δικαιοσύνη για συκοφαντία»

Όταν ο ίδιος παρενέβη ζητώντας συγγνώμη, η Σοφία Ζαχαράκη επέμενε σε ένα αφήγημα συκοφάντησης … μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις» για την υπόθεση Φλώρου.

Για το θέμα έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση η ΝΔ, κάνονταςα λόγο για «άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταεχισμού της κυβέρνησης:

«Σήμερα η Δημοκρατία στην Ελλάδα υπέστη ένα ακόμη βαρύ πλήγμα από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ξεκινά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης, ο κατ’ εξακολούθηση συκοφάντης και εντολοδόχος λασπολόγος του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε τη σύλληψη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση απελευθερώνει καταδικασμένους εγκληματίες και ανέχεται συμμορίες να εισβάλλουν ανενόχλητες σε πρεσβείες, υπουργεία, ακόμη και στη Βουλή, θεωρήθηκε απειλή για τη Δημοκρατία η διατύπωση πολιτικής θέσης και κρίσης εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ας γνωρίζουν οι θιασώτες του αυταρχισμού ότι οι υγιείς δυνάμεις της χώρας θα σταθούν απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να δειλιάσει κανείς.

Ενημερώνουμε τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κλήθηκε να προσέλθει στα γραφεία του κόμματος όπου βρίσκεται αυτήν την ώρα.

Ας δώσει ο κύριος Τσίπρας εντολή να έλθουν να τη συλλάβουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.