Ανατροπή για 20χρονη Αλέκα Τσιλιγιάννη: Ποια η αδιανόητη αιτία θανάτου, πρωτάκουστο

Από τι πέθανε τελικά η 20χρονη Αλέκα Τσιλιγιάννη;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της άτυχης 20χρονης Αλέκας Τσιλιγιάννη η οποία είχε βρεθεί αναίσθητη σε ασανσέρ ξενοδοχείου στα Χανιά και λίγες ημέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης μετέβη την Παρασκευή στο ασανσέρ για αυτοψία, κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα της νεκροψίας, ότι δηλαδή ο θάνατος 20χρονης Αλέκας Τσιλιγιάννη επήλθε από ασφυξία.

Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη Αλέκα Τσιλιγιάννη μαθητευόμενη στην κουζίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου, «στραγγαλίστηκε» μέσα στο ασανσέρ -πιθανόν από κάποιο ρούχο και σίγουρα όχι από άνθρωπο- σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, Αντώνη Παπαδομανωλάκη που με το πόρισμά του απέκλεισε το ενδεχόμενο ανακοπής καρδιάς, ανατρέποντας την αρχική υπόθεση.

Τις επόμενες ημέρες θα σταλεί στην αστυνομία η έκθεση του ιατροδικαστή ενώ πραγματογνώμονες από την Επιθεώρηση Εργασίας, θα πραγματοποιήσουν νέα αυτοψία στο ασανσέρ που βρέθηκε η 20χρονη Αλέκα Τσιλιγιάννη, το οποίο έχει σφραγιστεί από την αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.