Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του 29χρονου, Άργος: “Ήταν απόμακρος. Δεν μας…”. Ανατροπή

Τι δήλωσαν οι γονείς του 29χρονου αδελφοκτόνου και αυτόχειρα από το Άργος;

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του 29χρονου αδελφοκτόνου και αυτόχειρα, ο οποίος σκότωσε τη 10χρονη ετεροθαλή αδερφή του, την περασμένη Κυριακή στο Άργος.

Οι γονείς του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν τους λόγους που οδήγησαν τον γιο τους σε αυτή την αποτρόπαια πράξη και δεν έχουν σχηματίσει σαφή εικόνα για το τι μπορεί να προηγήθηκε του φονικού.

Όπως είπαν, ο γιος τους ήταν ένα σχετικά απόμακρο παιδί, όμως, κανείς δεν περίμενε να φτάσει στο σημείο της δολοφονίας.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο».

Ο 29χρονος δεν ήταν διαγνωσμένος με κάποιο ψυχιατρικό νόσημα και δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ σε ψυχιατρικό ίδρυμα, καθώς δεν υπήρχαν εμφανή δείγματα για κάποιο πρόβλημα. Εργαζόταν σε στρατιωτικό νοσοκομείο της αεροπορίας της Αθήνας, ως γιατρός, ενώ έκανε την ειδικότητά του στην οφθαλμολογία.

Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν τους λόγους που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν, καθώς υπάρχει η εκτίμηση πώς κάτι προηγήθηκε και έτσι ο 29χρονος έβγαλε με αυτή τη συμπεριφορά εσωτερικευμένα ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι, ενδεχομένως, ο 29χρονος να ήθελε μέσω της πράξης του αυτής να εκδικηθεί τον πατέρα του, είτε λόγω κάποιου καβγά που μπορεί να είχαν τελευταία, είτε για λόγους που δεν έχει ακόμη ανακαλύψει η αστυνομία.

Ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται πως είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα- όπου διέμενε μόνιμα- και την είχε κρύψει σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

Ενδεχομένως να την είχε φέρει στην περιοχή για κυνηγετικούς σκοπούς, καθώς την κατείχε νόμιμα με σχετική άδεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.