Μαρίνα Φλοίσβου: Αυτός είναι ο 49χρονος άνδρας που βρέθηκε αποκεφαλισμένος. Όνομα [φωτο]

Ποιος είναι ο άνδρας που βρέθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου;

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, πρόκειται για τον 49χρονο Ηρακλή Χατζήνα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και είχε εκδοθεί Silver Alert.

Ο άτυχος 49χρονος Ηρακλής Χατζήνας εξαφανίστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου από το σπίτι του στο Αιγάλεω όπου έμενε με την μητέρα του και την αδελφή του ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει ακόμα εάν ο θάνατος του Ηρακλή Χατζήνα οφείλεται σε δυστύχημα ή εγκληματική πράξη.

Η σορός που ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA.

Υπενθυμίζεται ότι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στις 1/10 το μακάβριο εύρημα στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.

Η σορός που ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.