Ξεφτίλας Απόστολος Βακάκης, Mr Jumbo: Τι απίστευτο δήλωσε και τον έκραξαν “Πρέπει να μειωθούν οι…” Ντροπή

Τι απίστευτο δήλωσε ο Απόστολος Βακάκης;

Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, ο κ. Απόστολος Βακάκης ξαναχτυπά, παρεμβαίνοντας με δηλώσεις του και ζητά περικοπή των παλαιότερων συντάξεων, από τη στιγμή που έχουμε αποδεχθεί ότι οι νέες συντάξεις θα είναι μικρότερες – Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και πέρσι λέγοντας ότι οι Έλληνες είναι κακομαθημένος λαός!

Ο Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης «ξαναχτύπησε» και φέτος με δηλώσεις του στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ).

Αναφέρθηκε στο θέμα των συντάξεων, ζητώντας να περικοπούν οι παλιότερες συντάξεις προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο των νέων. Μάλιστα είπε ότι όσο δεν μειώνονται οι συντάξεις πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή! Τέτοια δήλωση και με τόσο ωμό τρόπο δεν έχουν κάνει ούτε οι δανειστές μας (ΔΝΤ και Ε.Ε.).

«Πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή γιατί επιθυμούμε τη διατήρηση των παλαιών συντάξεων, την ώρα που έχουμε αποδεχθεί οι νέες συντάξεις να είναι κατοχυρωμένα μικρότερες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Βακάκης.

Δυστυχώς δεν έμεινε μόνο εκεί. Μίλησε και για τους μισθούς και είπε ότι πρέπει να ντρεπόμαστε οι Έλληνες επειδή δεν λαμβάνουμε όλοι τους ίδιους μισθούς.

Σχετικά με το ζήτημα των μισθών, υποστήριξε ότι πρέπει να ντρεπόμαστε και για αυτό, καθώς είναι αναγκαίο δύο άνθρωποι που δουλεύουν το ίδιο να λαμβάνουν τον ίδιο μισθό. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και για το οποίο πρέπει όλοι να ντρεπόμαστε, είναι ότι για την ίδια δουλειά πληρώνονται δύο διαφορετικοί μισθοί. Πρέπει δύο άνθρωποι που δουλεύουν το ίδιο να λαμβάνουν τον ίδιο μισθό». Τέλος, δήλωσε ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα του σήμερα έχει γίνει μισθός, κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνεται.

Εξίσου προκλητικός ήταν και το 2017
Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος κύριος πρίν από ένα χρόνο, τον Οκτώβριο του 2017, κατά την ομιλία του στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών είχε πριοκαλέσει τσουνάμι οργής αφού είχε αποκαλέσει τους Έλληνες κακομαθημένο λαό.

Όλα είχαν ξεκινήσει λόγω των προκλητικών διαφημίσεων του Jumbo οι οποίες ανάγκασαν τους πολίτες να στέλνουν επιστολές κατά της εταιρείας του. Τότε λοιπόν ο Απόστολος Βακάκης μίλησε δημόσια και επέλεξε να χρεώσει ακόμα και την οικονομική ύφεση, στο λαό και όχι στους πολιτικούς.

Μιλώντας στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών για ζητήματα οικονομίας και όχι μόνο τόνισε ότι: «Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό. Είμαστε κακομαθημένος λαός, γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων. Πάντα θα είμαστε αν δεν αλλάξουμε», καλύπτωντας πλήρως το πολιτικό status quo και επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες, δήθεν στη νοοτροπία του ελληνικού λαού.

Ο «πολύς» Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης πιστεύει δηλαδή ότι το μείζον πρόβλημα είναι η κουλτούρα, τα ήθη, οι αξίες και τα έθιμα του ελληνικού λαού και όχι το σάπιο σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής, των πολιτικών, των νταβατζήδων της ενημέρωσης και των τραπεζιτών που επί σειρά δεκαετιών διάβρωσαν ότι υγιές υπήρχε στην Ελλάδα και έτρωγαν με χρυσά κουτάλια το βιός και τις απολαβές μισθωτών και συνταξιούχων.

Ο Απόστολος Βακάκης δεν σέβεται ούτε στο ελάχιστο όλους αυτούς που του δίνουν τη δυνατότητα να έχει υπερκέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!

Αντίστοιχη ήταν και η ψυχρότητα που επέδειξε και σε ότι αφορά τον σάλο που προκλήθηκε από τις προκλητικές περσινές διαφημίσεις.

Ερωτηθείς, πέρσι για τις αντιδράσεις κυρίως στα social media από τις τελευταίες διαφημίσεις της εταιρείας όπου στα καταστήματα ψωνίζουν ομόφυλα ζευγάρια ο κ. Βακάκης τόνισε:

«Εμείς δεν επικροτούμε ούτε αποδοκιμάζουμε καμία συμπεριφορά. Θέλουμε στα καταστήματά μας να έρχονται όλοι. Μιλάμε για τη Δημοκρατία της Χαράς. Η καμπάνια μας είναι φωτογραφίες από την ελληνική πραγματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να πάει μπροστά».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.