Άργος, ανατροπή: Τι κατέθεσε η μητέρα της 11χρονης και έφερε τα πάνω κάτω, πέσαμε από τα σύννεφα

Τι κατέθεσε η μητέρα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον 29χρονο στο Άργος;

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει το Άργος.

Η μητέρα της 11χρονης και μητριά του 29χρονου δράστη και αυτόχειρα, συμπλήρωσε το παζλ της υπόθεσης…

Ανατρέπονται τα δεδομένα των όσων προηγήθηκαν της οικογενειακής τραγωδίας στο Άργος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ωστόσο το τραγικό αποτέλεσμα με δύο νεκρά αδέρφια δεν αλλάζει.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από την κατάθεση της μητέρας της 11χρονης και μητριάς του 29χρονου δράστη και αυτόχειρα, πριν από την τραγωδία δεν προηγήθηκε κάτι.

Ο 29χρονος, που έκανε την ειδικότητά του σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, είχε φύγει ξαφνικά από τη δουλειά του, ενώ μία φίλη του είχε ειδοποιήσει την οικογένεια ότι τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά του ήταν «κάπως περίεργη».

Ο άνδρας είχε πάει στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου (29-09-2018) και χωρίς να προηγηθεί τίποτα, την Κυριακή και ενώ έλειπε ο πατέρας του από το σπίτι, την ώρα που η μητριά του ήταν στην τουαλέτα, πήρε την καραμπίνα και σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του.

Η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά Άργους», ότι ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα άκουσε το κορίτσι να φωνάζει «μαμά, μαμά» και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς. Άνοιξε την πόρτα και είδε τον 29χρονο να σημαδεύει προς την πόρτα του μπάνιου, ενώ της φώναξε «θα σας κάψω όλους».

Τότε, σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, η γυναίκα έτρεξε και κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα, βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε για βοήθεια. Τότε, ακούστηκαν δύο ακόμα πυροβολισμοί.

Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα φυσίγγια της καραμπίνας ήταν αυτά που χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου. Ο άνδρας δεν είχε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι με την ετεροθαλή αδελφή του, αυτό δηλαδή που είχε φτιάξει ο πατέρας του όταν ξαναπαντρεύτηκε την αναισθησιολόγο, παρά το επισκεπτόταν σε αργίες, διακοπές και Σαββατοκύριακα.

Επισήμως, ο 29χρονος δεν είχε διαγνωστεί με κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ωστόσο, η μητέρα του φέρεται να κατέθεσε πως πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του είχε προσπαθήσει να τον κλείσει στο ψυχιατρείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.