EasyFoodStores: Στην Ελλάδα τα σούπερ μάρκετ των “φτωχών”, γνωστά τρόφιμα από 0,30 ευρώ. Πανικός

Ποιος φέρνει στην Ελλάδα τα easyfoodstores;

Αποφασισμένος να φέρει τα σούπερ μάρκετ easyfoodstores στην Ελλάδα είναι ο Στέλιος Χατζηιωάννου.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας αποκάλυψε στο περιθώριο εκδήλωσης του φιλανθρωπικού ιδρύματος του για την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι πως έχει εντοπίσει στο κέντρο της Αθήνας ακίνητο που πληροί τις προϋποθέσεις που επιθυμεί για να στεγάσει το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας.

Όπως δήλωσε μάλιστα στους δημοσιογράφους οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.

Αυτό που δεν διευκρίνισε, ωστόσο, είναι εάν θα γίνει μίσθωση ή αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου.

Τα easyfoodstores, τα λεγόμενα και «σούπερ μάρκετ των φτωχών» ξεκίνησαν στην Βρετανία και διαθέτουν είδη διατροφής σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σούπερ μάρκετ του Στέλιου Χατζηιωάννου θα διαθέτουν προϊόντα όλα μακράς διαρκείας σε μια τιμή 35-40 λεπτά .

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Σημειώνεται πως ήδη ο κύπριος επιχειρηματίας επενδύει σε ακίνητα στην Αθήνα, ένα εκ των οποίων στεγάζει το Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.