Ειρήνη Λαγούδη, ανατροπή: Γιατί έδωσε χιλιάδες ευρώ στον γιατρό. Τι τα έκανε, τι αγόρασε

Ποιες οι εξελίξεις για Ειρήνη Λαγούδη;

Ανοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της Ειρήνης Λαγούδη θα ζητήσουν οι δικηγόροι της οικογένειας, για να διαπιστώσουν αν η 44χρονη χήρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας είχε δανείσει χρήματα και σε ποιους, και αν είχε πέσει τελικά θύμα εκβιασμού.

Η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών που τον Ιανουάριο βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο, είχε οικονομική επιφάνεια με ακίνητα και ρευστό σε δύο τράπεζες.

Μάλιστα, η ίδια Ειρήνη Λαγούδη διαχειριζόταν τα χρήματα της οικογένειάς της μετά τον θάνατο του άντρα της, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας Λαγούδη θέλουν με την άρση του τραπεζικού απορρήτου να λύσουν το μυστήριο με τον δανεισμό υπέρογκων ποσών, αφού, όπως ανέφερε ο αδερφός της Ειρήνης, Γιώργος, η 44χρονη είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της και από τον τραπεζικό της λογαριασμό έλειπαν 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η «Espressο», η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται ότι ξόδεψε 15.000 για ένα ταξίδι που έκανε με τον γιατρό σύντροφό της στην Ιταλία και τα υπόλοιπα 85.000 ευρώ να του τα έδωσε για την ανακαίνιση του γραφείου του, το οποίο έγινε υπερπολυτελές.

Καμένο το αυτοκίνητο της 44χρονης

Τα άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος της χήρας υποψιάζονται ότι κάποιοι που τελευταία είχαν έρθει κοντά της την εκβίαζαν και για τον λόγο αυτόν την έπεισαν να πάει στο ραντεβού όπου βρήκε τον θάνατο.

Πιστεύουν ότι στη Μυρτιά λογομάχησε με τους δολοφόνους της λίγα λεπτά πριν την κλειδώσουν στο χρυσαφί Ford Ka της, στο οποίο έβαλαν φωτιά.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, ο ανακριτής έχει καλέσει μάρτυρες να καταθέσουν ό,τι γνώριζαν για την οικονομική κατάσταση της Ειρήνης αλλά και προσώπου από το φιλικό της περιβάλλον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητό της η Ειρήνη Λαγούδη το είχε αγοράσει από τον φίλο της γιατρό και προηγουμένως ανήκε στη σύζυγό του.

Πάντως ο γιατρός εξακολουθεί να υποστηρίζει πως είναι αθώος και ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον θάνατο της 44χρονης χήρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.