Πανικός με νέα γαλακτοβιομηχανία: Ποια είναι, πού ανοίγει στην Αθήνα. Χαμηλές τιμές σε γαλακτοκομικά

Ποια η νέα γαλακτοβιομηχανία, που ανοίγει στην Αθήνα;

Η ελληνική εταιρεία Γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. εγκαινιάζει το 6ο κατά σειρά πρατήριο γαλακτοκομικών ‘Μικρά μεΓάλα’, στην περιοχή του Κολωνακίου.

Έχοντας ήδη μία επιτυχημένη παρουσία με τρία καταστήματα στην Αθήνα, ένα στην Κόρινθο και ένα στην Πάτρα, το νέο κατάστημα της εταιρείας δημιουργήθηκε για να φέρει τα φρέσκα, ποιοτικά και ελληνικά γαλακτοκομικά ‘Μανδρέκας’ κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές.

Στα πρατήρια ΄Μικρά με Γάλα’ υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία γαλακτοκομικών όπως φρέσκο γάλα, γιαούρτια αγελάδος, στραγγιστά γιαούρτια, στραγγιστά γιαούρτια με φρούτα, στραγγιστό έδεσμα γιαούρτης, επιδόρπια γάλακτος, επιδόρπια γιαουρτιού κ.α.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19/10/18 στις 18:00 στο Κολωνάκι, Σόλωνος 28.

Οικογενειακή επιχείρηση

Η ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε είναι μια οικογενειακή επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων. Παράγει και πουλάει σε όλη την ελληνική επικράτεια παραδοσιακό γιαούρτι και άλλα προϊόντα από πρόβειο και αγελαδινό γάλα.

Ο βασικός πυρήνας της επιχείρησης ειναι η παραγωγή γιαουρτιού ιδιωτικής ετικέτας για την ελληνική αγορά, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει εξαγωγές στην Ευρώπη και την Αμερική, όπου το ελληνικό γιαούρτι αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Μανδρέκα, το 1954. Από το 1984 την επιχείρηση έχει αναλάβει ο Ευάγγελος Μανδρέκας αφού γύρισε από τις σπουδές του στην Αγγλία (B.Sc, M.Sc. στην Εφαρμοσμένη Μηχανική).

Το 1991 ανέπτυξε μια νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Κόρινθο και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής γιαουρτιού ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα απασχολώντας πάνω από 30 άτομα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.