Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Πηλιχού

Ποιες οι δύσκολες στιγμές που έζησε η Ιωάννα Πηλιχού;

Σοκαρισμένη είναι η Ιωάννα Πηλιχού μετά την κλοπή του αυτοκινήτου της μέρα μεσημέρι στα βόρεια προάστια.

Η γνωστή ηθοποιός είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της μάρκας smart κοντά σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και όταν επέστρεψε για να το πάρει… το αυτοκίνητο είχε κάνει «φτερά»! Και όλα αυτά μέρα μεσημέρι με κόσμο να περνά από το συγκεκριμένο σημείο που είχε παρκάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη γωνία που ενώνει την κεντρική οδό Ανδρέα Παπανδρέου με τον κάθετο δρόμο κοντά σε μεγάλο πολυκατάστημα παιχνιδιών στο Μαρούσι, δίπλα στο εμπορικό κέντρο. Πρόκειται για ένα ασημί smart brabus του 2009 με μαύρη κουκούλα και αριθμό πινακίδας ΙΚΗ 4040. Ήταν κλειδωμένο και με συναγερμό.

«Χθες το μεσημέρι μεταξύ 3 και 6 με ανοιχτά τα μαγαζιά είχα παρκάρει κοντά στον κεντρικό δρόμο Ανδρέα Παπανδρέου –στη γωνία – γιατί είχε πολύ κόσμο και δεν ήθελα να περιμένω να μπω στο parking.

Έφυγε ένα άλλο αυτοκίνητο, πάρκαρα στη θέση του και όταν επέστρεψα το αυτοκίνητό μου δεν ήταν εκεί. Ρώτησα κόσμο, μήπως είδε κάποιος κάτι και πήγα στο κοντινό κατάστημα παιχνιδιών για να ρωτήσω αν έχουν κάμερες και μου είπαν ότι δεν έχουν κάμερες.

Στη συνέχεια ειδοποίησα την αστυνομία. Τότε ενημερώθηκα πως έγινε πάνω στον κεντρικό δρόμο και μια ακόμη απόπειρα να κλέψουν ένα ίδιου τύπου αυτοκίνητο, αλλά δεν τα κατάφεραν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Πηλιχου.

Και συνέχισε: «Το αυτοκίνητό μου ήταν κλειδωμένο και με συναγερμό. Είμαι πολύ σχολαστική με αυτό και πάντα ελέγχω αν έχει κλειδώσει και έχει μπει ο συναγερμός στο αυτοκίνητο.

Αλλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται απροκάλυπτα να πάρουν το αυτοκίνητό μου μέσα στον κόσμο και να μην έχει δει κανείς τίποτα».

Μιλώντας, τέλος, για το πώς έζησε όλη αυτήν την άσχημη εμπειρία ανέφερε:

« Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και εύχομαι σε κανέναν να μην συμβεί. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό, είναι περίεργο το συναίσθημα. Γενικά ως άνθρωπο με ενοχλεί η κλοπή ως κίνηση και πόσο μάλλον αυτό, που δεν μου πήραν ένα κινητό, αλλά ολόκληρο το αυτοκίνητό μου», είπε και συμπλήρωσε:

«Μακάρι αν κάποιος έτυχε να δει κάτι να μας ειδοποιήσει και να βρεθεί το αυτοκίνητο, γιατί έχω χάσει όλα τα εργαλεία της δουλειάς μου. Ήμουν από πρόβα και είχα μέσα βιβλία, κείμενα, σημειώσεις δυο μηνών».

Η ανάρτησή της Ιωάννας Πηλιχού στο Instagram:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.