Αποκλειστικό! Κλεάνθης Κωνσταντινούδης: Αυτός είναι ο “μάγκας” καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, βύσμα υπουργού της ΝΔ

Ποιος είναι ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης;

Σάλο και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις και οι σοκαριστικές ομολογίες εκατοντάδων φοιτητών για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, Κλεάνθη Κωνσταντινούδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του fimes.gr, ο μεσήλικας Κλεάνθης Κωνσταντινούδης είχε ενεργό δράση – σε τέτοιου είδους δραστηριότητες- από το 2000, όποτε και ακούστηκε το πρώτο κρούσμα δωροληψίας.

Το ρεπορτάζ του fimes.gr, αποκάλυψε πως ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης εκδιώχθηκε από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία φοιτήτριας για σeξουαλική παρενόχληση.

Αλήθεια, η μετακίνηση σε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα, λύνει το πρόβλημα; Φυσικά και όχι, αφού ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης συνέχισε το θεάρεστο έργο του και στις Σέρρες.

Η κοινωνία των Σερρών μικρή, σχεδόν κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει και αν μιλούσε κανείς δεν το πίστευε.

Διαβάζοντας όλα αυτά, σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να μην κουνάει κανείς από τη θέση του τον Κλεάνθη Κωνσταντινούδη μετά από τόσες καταγγελίες μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Η απάντηση δυστυχώς είναι πολύ απλή και θα σας κάνει να αναφωνήσετε για ακόμη μία φορά “Ελλάς το Μεγαλείο σου”.

Όπως αναφέρουν οι εκατοντάδες φοιτητές-θύματα του εν λόγω καθηγητή και σας μεταφέρουμε αποκλειστικά από το fimes.gr, όποιος τολμούσε να φτάσει την υπόθεση στα άκρα έπεφτε πάντα σε… τοίχο.

Ο τοίχος αυτός, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του fimes.gr ήταν ένα από τα πιο ισχυρά υπουργεία της χώρας σε καιρούς ΝΔ.

Ο καθηγητής λοιπόν, με τις πλάτες υπουργού της ΝΔ δρούσε ανενόχλητος, γκρεμίζοντας τα όνειρα εκατοντάδων φοιτητών του τμήματος.

Ελπίζουμε να είναι… ως εδώ!

Απαγορεύεται η παραποίηση του άρθρου καθώς και αναδημοσίευση-αντιγραφή χωρίς ενεργό link στην πηγή Fimes.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

9 Σχόλια

  1. είμαι πτυχιούχος της σχολής και πήρα πτυχίο κανονικά χωρίς χρηματισμούς κλπ. όσον αφορά των κων/δη ήταν ο καλύτερος καθηγητής ενημερωμένος με το αντικείμενο και έκανε το καλύτερο μάθημα βεβαίως και στης εξετάσεις ήταν πολύ αυστηρός αλλά αν ήσουν στης Σέρρες για την σχολή και όχι για της καφετέριες παρακολουθούσες συστηματικά τα μαθήματα και διάβαζες πτυχίο έπερνες τα υπόλοιπα είναι απλώς εύκολες δικαιολογίες και να προσθέσω ότι τα μαθήματα που έκανε ήταν τα βασικά μαθήματα της σχολής οπότε έπρεπε πέρνοντας το πτυχίο να τα ξέρεις. Όσον αφορά για της υποθέσης των δήθεν φροντιστηρίων πρακτικής άσκησης στο γραφείο του και σεξουαλικών παρενοχλήσεων ναι λέω ότι συζητιώταν πολλοί και πιστεύω ότι είναι αληθείς αλλά όλα αυτά αποτελούσαν το δεύτερο ( εύκολο ) δρόμο για να πάρεις πτυχίο και μία πολύ εύκολη δικαιολογία για όσους δεν επέλεγαν να παρατήσουν της καφετέριες και να στρωθούν στην σχολή. Τέλος θέλω να πω και ένα περιστατικό που θυμάμαι και αφορά το κόμμα το οποίο ανήκε θυμάμαι πρέπει να ήταν το 2002 στης δημοτικές εκλογές συμμετείχε και ο ίδιος και στήριζε έναν συνδυασμό ( κάπου στην Χαλκιδική αν δεν με απατά η μνήμη μου ) και τελικά αυτός ο συνδιασμός έβγαλε δήμαρχο ή πέρασε στην δεύτερη Κυριακή τον εκλογών και ο ίδιος εκλέχτηκε σε κάποιο τοπικό συμβούλιο, όταν ήρθε στο μάθημα μετά της εκλογές κυριολεκτικά μπήκε απο τον διάδρομο με πανυγήρια για την εκλογή του συνδιασμού ( ο οποίος ήταν απο το ΚΚΕ ) και μάλιστα έδωσε χρήματα και το κλειδεί απο το αυτοκίνητο του σε έναν φοιτητή για να πάει στην πόλη να πάρει γλυκά και να μας κεράσει………………..

  2. οτι να ναι αυτο εχω να πω ζω Σερρες και σπουδασα εκει εχετε ακουσει το 1/3 μονο να πω μονο πως δεν τον εβαλε καμια ΝΔ πασοκ μεχρι το κοκαλο δηλωνε τοσα χρονια οποτε πολυ παραμυθι

  3. Βυσμα απο ΝΔ..? Μας δουλευετε ? αφου το προφιλ του στο facebook μόνο το Συριζα υποστηρίζει..

  4. Να ανοιξει και ο φακελος ΔΑΠ-ΠΑΣΠ με τα θεματα εξετασεων μερες πριν γινουν αυτες και πολλα και διαφορα.

  5. Ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΠΡΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ 18 ΜΑΘΗΜΑΤΑ! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.

  6. ο γιος μου πριν 8 χρόνια ήταν στο ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ σε άλλο τμήμα των μηχανικών ,,, τώρα ζει Ολλανδία και πήρα τηλ, να του πω για το σκάνδαλο χωρίς να ξέρω όνομα ,,,, το πρώτο που μου είπε είναι ” αυτόν τον παιδεραστή τον Κωνσταντινούδη με το βύσμα από τη ΝΔ επιτέλους τον έδιωξαν ? “

  7. Κανενας δεν ασχολειται με το ποσα παιδια απογοητευμενα παρατησαν την σχολη, μετα απο 6 και παραπανω χρονια προσπαθειας. Με αλλα ονειρα ξεκινησαν οταν μπηκαν στην σχολη και δυστυχως το ιδιο το κρατος, που ηξερε γι αυτη την συμπεριφορα, τους οδηγησε να ψαχνουν τον επομενο επαγγελματικο τους προορισμο στα 25 τους χρονια. Οι γονεις ολων αυτων των παιδιων τι στερηθηκαν τοσα χρονια για να στηριζουν μια προσπαθεια των παιδιων τους χωρις αντικρισμα. Ποσοι γονεις αναγκαστηκαν να δωσουν τα χρηματα που ζητουσε ο καθηγητης για να παρουν το πτυχιο τα παιδια τους; ποσα παιδια αναγκαστηκαν να δουλεψουν για να μαζεψουν χρηματα να τα δωσουν στον καθηγητη; τι θα γινει τωρα με ολα αυτα τα παιδια που χρωστανε τα μαθηματα του καθηγητη; θα χασουν ποσα εξαμηνα ακομη για να δωσουν τα συγκεκριμενα μαθηματα; μηπως θα πρεπει να βρεθει καποια λυση γι αυτα τα παιδια;

  8. Ολα εδω πληρωνονται!!!! . Γιατι δε ψαχνετε και πιο πριν??? Οταν ηταν καθηγητης στη Θεσσαλονικη………..??????

  9. Να μας ενημερώσετε και για τα ονόματα των συγκατηγορουμένων, καθως και για την επωνυμία του “φροντιστηριου”

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines