Σκάνδαλο με Κωνσταντίνο Κατσίφα: Τι έκαναν οι Αλβανοί στο πτώμα, “Τον έραψαν και τον…” Ασέβεια

Τι έκαναν οι Αλβανοί στο πτώμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα;

Κουτοπονηριές και επιχείρηση συγκάλυψης από τις αλβανικές Αρχές – Μόλις πέντε λεπτά άφησαν τον Έλληνα ιατροδικαστή να εξετάσει το άψυχο σώμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Δύο τα τραύματα στην καρδιά του 35χρονου.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρωτοφανές διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Τιράνων.

Από την πρώτη στιγμή που έπεσε νεκρός ο 35χρονος, οι αλβανικές Αρχές αρνούνται να συνεργαστούν με την Ελλάδα ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου και επιλέγουν τη ρητορική των προκλήσεων και της συγκάλυψης μιας υπόθεσης που φανερώνει, σύμφωνα με τους Έλληνες ομογενείς, το μίσος των Αλβανών για τους Έλληνες.

Πέρα από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, που έσπευσε να καλύψει την αλβανική αστυνομία λέγοντας «καλά του έκαναν του τρελού εξτρεμιστή», οι αλβανικές Αρχές προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη της εκτέλεσης με κουτοπονηριές και βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της οικογένειας που θρηνεί.

Έραψαν τα τραύματα και έπλυναν τη σορό:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που ταξίδεψε στα Τίρανα, προκειμένου να προχωρήσει σε ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν μπόρεσε να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, καθώς οι αλβανικές Αρχές φρόντισαν να εξαφανίσουν κάθε… ίχνος.

Κι αυτό διότι ο ιατροδικαστής από την Αλβανία πραγματοποίησε τη νεκροτομή όταν το πτώμα του Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αμέσως μετά έραψε τα τραύματα!

Κάτι που σε συνδυασμό με το πλύσιμο της σορού, σημαίνει ξεκάθαρη αλλοίωση των όποιων στοιχείων ενδέχεται να υπήρχαν και ίσως έδιναν απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

«Μας επετράπη για 5 περίπου λεπτά να κάνουμε επιστασία της σορού. Είδαμε δύο διαμπερή τραύματα στο χώρο της καρδιάς και κανένα άλλο σημαντικό πλήγμα, άξιο να περιγραφεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα την Τρίτη, στο νοσοκομείο των Τιράνων μεταφέρθηκε η σορός του 35χρονου.

Μετά από παρέμβαση του ελληνικού προξενείου, οι αλβανικές αρχές αποδέχθηκαν το αίτημα της οικογένειάς του, η σορός να εξεταστεί και από μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.