Σοκ με Μαρίνα Τζωρμπατζάκη: Με πόσες μαχαιριές την έσφαξε ο γαμπρός της. Συγκλονισμένοι Αστυνομικοί, απίστευτο μίσος

Με πόσες μαχαιριές έσφαξε την Μαρίνα Τζωρμπατζάκη ο γαμπρός της;

Τουλάχιστον 40 μαχαιριές εκτιμούν αστυνομικοί ότι κατάφερε στην πρώην νύφη του ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης, που στις 07.00 φέρεται να έστησε «καρτέρι» θανάτου στην 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, στην καφετέρια που διατηρούσε η γυναίκα στα Δειλινά, στο Ηράκλειο. Σε κάθε χτύπημα φέρεται να έμπηγε το μαχαίρι, όσο πιο βαθιά μπορούσε!

Έμπειροι αστυνομικοί ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αδυνατούν να δουν δεύτερη φορά το βίντεο της σφαγής καθώς είναι εξαιρετικά σκληρό. Με βάση όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ο 60χρονος μπήκε στην καφετέρια με το μαχαίρι και αποφασισμένος να σκοτώσει την γυναίκα Μαρίνα Τζωρμπατζάκη.

Γιατί έγινε το φονικό
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 60χρονος φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης του αδερφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αγαπούσε τα δύο παιδιά της ανιψιάς του και τα πηγαινοέφερνε στο σχολείο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξη του και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη φιλοξενία που δεχόταν από την ανιψιά του. Αναφέρεται ακόμα ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε «βαρύνει» περισσότερο λόγω του αλκοόλ.

Η ανιψιά του, λένε αστυνομικοί, δεν τον «πέταξε» από το σπίτι αλλά του ζήτησε να μετακομίσει και μάλιστα, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της για να μπορεί να μετακινείται. Ο 60χρονος φέρεται να ένιωσε ότι τα έχασε όλα, αισθανόταν το σπίτι της ανιψιάς του σαν το σπίτι της δικής του οικογένειας και «χρέωσε» για την απόφαση αυτή την μητέρα της γυναίκας Μαρίνας Τζωρμπατζάκη.

Όσον αφορά στο ποινικό παρελθόν του αδερφού του, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει απασχολήσει για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως ληστείες, ναρκωτικά, αποδράσεις, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και βόμβες. Ο 60χρονος συνελήφθη από τις αρχές δύο ώρες μετά την άγρια δολοφονία και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Η συνάντηση με τον αδερφό του λίγες ώρες πριν το έγκλημα
Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, ο 60χρονος συναντήθηκε με τον αδερφό του και πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας. Ο ίδιος είχε να συναντήσει ή να συνομιλήσει με τον αδερφό του εδώ και δύο χρόνια ωστόσο χθες το βράδυ την ώρα που βρισκόταν στο πατρικό τους σπίτι, τον είδε να μπαίνει μέσα.

«Βρισκόμουν στο πατρικό μου σπίτι για να ταΐσω κάποια ζώα που έχω εκεί. Γύρω στις 8 το βράδυ ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο αδερφός μου ο οποίος κρατούσε τσάντες που είχαν μέσα τα ρούχα του. Δεν το περίμενα και τον ρώτησα τι έγινε, καθώς εγώ γνώριζα πως έμενε με την κόρη μου τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια. Μου απάντησε ότι μάλωσε μαζί της και τον έδιωξε από το σπίτι.

Ο λόγος που μάλωσαν, σύμφωνα με τα όσα μου είπε, ήταν πως δεν καθάριζε το σπίτι. Είχαν κάνει μία συμφωνία για όσο καιρό έμενε σπίτι της κόρης μου να καθαρίζει και να βοηθάει επειδή εκείνη δούλευε. Επειδή, όπως μου είπε, δεν καθάριζε η κόρη μου τσατίστηκε και ξεκίνησε ο καβγάς»,επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο αδερφός του φερόμενους ως δράστη και πρώην σύζυγος του θύματος ενώ παράλληλα τόνισε πως και η 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη είχε πρόβλημα μαζί του.

«Ο αδερφός μου πήγαινε συχνά στο μαγαζί της κόρης μου για να πίνει καφέ. Σύμφωνα με τα όσα μου είπε, η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη είχε πρόβλημα που πήγαινε εκεί. Της ήταν βάρος και δεν τον ήθελε», ανέφερε ο αδερφός του φερόμενους ως δράστη.

«Δεν ήταν καθόλου θυμωμένος και δεν μου έδειξε καμία απολύτως ένδειξη για τα όσα διαδραματίστηκαν το επόμενο πρωί. Απλά μου εξιστόρησε τα γεγονότα και μου είπε ότι τον διώξανε. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα έμενε στο πατρικό μας κι έφυγε για να πάει κάτι να φάει», ανέφερε σχετικά ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη και πρώην σύζυγος του θύματος ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι και ο ίδιος έφυγε κι επέστρεψε στο σπίτι της φίλης του όπου έμενε.

Το πρωί ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη έμαθε για τα όσα συνέβησαν στην καφετέρια ενώ αρχικά νόμιζε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας!

«Σήμερα το πρωί ένας φίλος με παίρνει και μου λέει ότι σκότωσαν μία γυναίκα στην καφετέρια της κόρης μου. Αμέσως σκέφτηκα ότι κάποιος ληστής σκότωσε την κόρη μου. Στη συνέχεια με πήρε μία γειτόνισσα και μου είπε τι ακριβώς είχε συμβεί. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Έπαιρνα τηλέφωνο τα παιδιά μου αλλά δεν το σήκωναν», επεσήμανε, τονίζοντας πως δεν είχε επαφή με κανένα μέλος της οικογένειάς του καθώς είχε μπλεξίματα με την αστυνομία και δεν ήθελαν τα παιδιά του και η πρώην σύζυγός του καμία σχέση μαζί του.

Το προφίλ του 60χρονου όπως το περιγράφει ο αδερφός του
Ως έναν άνθρωπο που δεν είχε μπλεξίματα με το νόμο ούτε εξαρτήσεις με το αλκοόλ περιγράφει τον 60χρονο ο αδερφός του.

«Ο αδερφός μου ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος. Αυτά που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν. Δεν είχε μπλεξίματα με το νόμο ούτε είχε εξάρτηση με το αλκοόλ. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και αισθανόταν μειονεκτικά μπροστά στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έμενε με την κόρη μου και τους βοηθούσε. Έπαιρνε κάποια χρήματα από την Πρόνοια εξαιτίας της αναπηρίας του. Την κόρη μου αλλά και τα παιδιά της τα λάτρευε», επεσήμανε ο αδερφός του 60χρονου ενώ παράλληλα τόνισε πως είχε εξάρτηση με χάπια.

«Εξαιτίας του προβλήματος που είχε το είχε… ρίξει στα φάρμακα. Δεν είχε κάποια ψυχιατρική ή ψυχολογική παρακολούθηση. Είχε όμως κάποια εξάρτηση από τα φάρμακα ωστόσο δεν πλήγωνε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του. Δεν ήταν βίαιος. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα», ανέφερε σχετικά ο αδερφός του 60χρονου.

Τι αναφέρει για την 53χρονη
Ως έναν πολύ καλό άνθρωπο που φρόντιζε την οικογένειά της χαρακτήρισε ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη και πρώην σύζυγος του θύματος, την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη.

«Η Μαρίνα ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν ήσυχη γυναίκα και φρόντιζε πολύ τα παιδιά της. Εμείς χωρίσαμε πριν από 25 χρόνια περίπου επειδή είχα μπλεξίματα με το νόμο. Είχα κάνει κάποιες ένοπλες ληστείες για να φροντίσω την οικογένειά μου με την αστυνομία να με συλλαμβάνει.

Βρισκόμουν για πολλά χρόνια στην φυλακή. Η Μαρίνα δεν άντεξε το γεγονός ότι μπήκα στην φυλακή και χωρίσαμε αξιοπρεπώς και πολιτισμένα. Εδώ και 10 χρόνια που έχω αποφυλακιστεί δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου. Πήγαινα όμως συχνά από την καφετέρια για να βλέπω ότι είναι καλά στην υγεία τους»,ανέφερε σχετικά ο πρώην σύζυγος της 53χρονης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη θα ψαλεί στις 11.00 αύριο το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.