Κόντρα δίχως τέλος για Παπαδάκη-Αντωνοπούλου: “Η Μπαγιά δεν γυρνάει γιατί…”

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Γιώργο Παπαδάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου;

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί ένα θέμα ύστερα από την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης τοποθετήθηκε στην εκπομπή του για την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου και συγκεκριμένα είπε απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό.

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια.

Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site.

Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.