Το γνωρίζατε; Τι δείχνει το σχήμα της μύτης για τον χαρακτήρα σας

Τι δείχνει το σχήμα της μύτης σας για τον χαρακτήρα σας;

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας.

Ορισμένα, δε, από αυτά αποκαλύπτουν πολλά για το είδος του ατόμου που είμαστε.

# 1

Ενώ η γέφυρα της μύτης αυτής είναι ευθεία, το κάτω άκρο της γέρνει προς τα κάτω.

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι γνωστό ότι είναι αρκετά περίεργοι και εκφραστικοί. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και ενδιαφέρονται να μάθουν νέα πράγματα και να βιώνουν καινούργιες εμπειρίες. Η ταπεινοφροσύνη τους είναι χαρακτηριστική, αλλά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούν τις σκέψεις τους είναι εντυπωσιακός.

# 2

Αυτή η μύτη είναι μακριά, ίσια και μυτερή

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι συνετοί και εξαιρετικά πρακτικοί. Η πίστη είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό τους, όπως επίσης και η μυστικοπάθεια. Θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να τους ξεφύγει κάτι, κάνοντάς τους από τους λίγους αξιόπιστους. Επιπλέον, δεν θα ανοιχτούν ποτέ σε όσους δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

# 3

Αυτή η μύτη θυμίζει ράμφος, καθώς στρέφεται προς τα κάτω από τη βάση του οστού της έως την άκρη

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι γνωστό ότι είναι ισχυρογνώμονες, σκεπτόμενοι και οξυδερκείς. Τονίζουν με πάθος τις απόψεις τους και δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους. Αλλά έχουν έντονο το στοιχείο της αυτοθυσίας και μπορεί να γίνουν αρκετά διπλωματικοί αν χρειαστεί. Η σκέψη και η σοφία τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

# 4

Το ρινικό οστό αυτής της μύτης είναι καμπυλωτό αλλά το τελείωμά της είναι ίσιο.

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι σωστοί διαχειριστές, οργανωτικοί, αποδοτικοί, αλλά κυρίως ικανοί να καθοδηγήσουν άλλους, δίνοντας το παράδειγμα. Το επάγγελμά τους παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παραμελούν τα δικά τους πρόσωπα. Το μόνο πράγμα που απεχθάνονται είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης και μπορεί να γίνουν έξαλλοι, αν προδοθούν.

# 5

Μικρή και λεπτή, είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους μύτης

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη μόνο συνηθισμένοι δεν είναι. Αποφασιστικοί, δυναμικοί και αυθόρμητοι, συνήθως συμμετέχουν σε πολλές, διαφορετικές δραστηριότητες. Είναι αποτελεσματικοί και χρησιμοποιούν κάθε στιγμή του χρόνου τους. Οι αποφάσεις τους βασίζονται συνήθως στο ένστικτό τους και το ακολουθούν για να κυνηγήσουν ή να παρατήσουν ένα στόχο. Πάντως, συχνά, αυτό που θέλουν.

# 6

Τα ρουθούνια είναι πλατιά, η άκρη είναι στρογγυλή, αυτή η μύτη είναι ευθεία και πιο επίπεδη από τις άλλες.

Τα άτομα με αυτή τη μύτη ελέγχουν τα συναισθήματά τους, επίσης, όμως είναι πολύ καλά στο να τα «διαβάζουν» στους άλλους και να δείχνουν συμπάθεια. Είναι εξαιρετικά υπομονετικά και ήρεμα και δεν τους αρέσουν οι προκλήσεις. Η μόνη φορά που χάνουν την ψυχραιμία τους και βγαίνουν εκτός εαυτού είναι όταν αισθάνονται ότι απειλείται η ασφάλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

# 7

Αυτή η μύτη έχει μια μικρή καμπούρα στο οστό της, όμως είναι μικρή και μυτερή με την άκρη της στραμμένη ελαφρά προς τα έξω.

Τα άτομα με αυτή τη μύτη είναι πολύ ευαίσθητα. Έχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα και πληγώνονται εύκολα αν και ποτέ δεν το αποκαλύπτουν. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα κουβαλάνε επιπλέον… βάρη με χαμόγελο και οι πρώτοι που θα βοηθήσουν, αν τους ζητηθεί. Ο αλτρουισμός είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα τους.

# 8

Η γέφυρα της μύτης ξεχωρίζει, ενώ η άκρη είναι στρογγυλή.

Είναι καλοί ακροατές και παρατηρητικοί, το είδος των ανθρώπων που προσπαθούν να καταλάβουν κι όχι να κρίνουν. Ως εκ τούτου, είναι σπουδαίοι φίλοι και συνεργάτες, καθώς συνήθως σκέφτονται αρκετά και αναλυτικά, πριν σχηματίσουν γνώμη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.