Χλιδή στο Σύνταγμα: Ποιο πασίγνωστο ξενοδοχείο ανοίγει και αλλάζει τα πάντα

Ποιο πασίγνωστο ξενοδοχείο ανοίγει στο Σύνταγμα;

Στις αρχές του 2020 υπολογίζει η διοίκηση του ομίλου ΛΑΜΨΑ να έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του πρώην King’s Palace στο Σύνταγμα, το οποίο θα στεγάσει το νέο ξενοδοχείο του ομίλου κάτω από το brand ΜGallery της Accor, μετά και την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον διεθνή ξενοδοχειακό κολοσσό.

Στην παρούσα φάση, μετά την ολοκλήρωση των μελετών και των αδειοδοτήσεων για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, έχουν ξεκινήσει οι προκαταρκτικές εργασίες, με το κόστος προϋπολογισμού του έργου να εκτιμάται στα πέριξ των 18 εκατ. ευρώ.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά στα υφιστάμενα ξενοδοχεία της ΛΑΜΨΑ στο Σύνταγμα, όπου ήδη, η από κοινού λειτουργία των 5άστερων ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρετανία» και «King George» αποφέρει οικονομίες κλίμακας τόσο σε επίπεδο διοίκησης, όσο και σε επίπεδο αξιοποίησης προσωπικού.

To νέο ξενοδοχείο ΜGallery θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της μακροχρόνιας μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου King’s Palace, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων της Α.Τ.Ε..

Η Accor Hotels είναι μία από τις πέντε κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων, με ηγετική θέση σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία. Λειτουργεί 2.300 ξενοδοχεία υπό άμεση διαχείριση σύμβασης και επιπροσθέτως 1.850 ξενοδοχεία υπό σύμβαση δικαιόχρησης.

Κάθε βράδυ, φιλοξενεί 500.000 επισκέπτες σε περισσότερα από 4.150 ξενοδοχεία σε 95 χώρες.

«Το παγκόσμιο μέγεθος της εταιρείας παρέχει πραγματικά οφέλη στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων -αποδεδειγμένες τεχνικές και μεγάλες οικονομίες κλίμακας, εξειδικευμένο προσωπικό με ισχυρές δεξιότητες και τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη, ταυτόχρονα με επιτυχή οικονομικά αποτελέσματα»- αναφέρουν οι επιτελείς της ΛΑΜΨΑ.

Μερικά από τα brands της εταιρείας είναι ανάμεσα στα άλλα, Sofitel, Raffles, Fairmont, Pullman, Swissotel, Mercure, Novotel.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.