Νέα καταγγελία για Τατιάνα Στεφανίδου: “Πώς τόλμησε να..” Αναβρασμός [φωτο]

Ποια η νέα καταγγελία κατά της Τατιάνας Στεφανίδου;

Την ίδια ώρα, η Τατιάνα Στεφανίδου δέχεται σφοδρά πυρά από το τηλεοπτικό κοινό μετά την εκπομπή της όπου φιλοξένησε και παρουσίασε την οικογένεια ενός μουσουλμάνου που ζει στην Ελλάδα και είναι παντρεμένος με δύο γυναίκες.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η εκπομπή της Τρίτης (16/10) «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, όπου η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο στούντιο έναν μουσουλμάνο που ζει στην Ελλάδα και είναι παντρεμένος με δύο γυναίκες.

Το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού «έσπασε» από αγανακτισμένους τηλεθεατές που έκανα παράπονα για το θέμα που πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός και φώναζαν πως η Τατιάνα Στεφανίδου προσπαθεί να καταστρέψει το πρότυπο της ελληνικής οικογένειας.

Την ώρα λοιπόν, που η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη, παρουσίαζε τις αντιδράσεις, τηλεθεάτρια κατήγγειλε στην εκπομπή πως η Τατιάνα Στεφανίδου προσέβαλε και συκοφάντησε τους ανθρώπους που πάσχουν από πολιομυελίτιδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της κυρίας Αθανασίας πριν από λίγες ημέρες και όταν η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίαζε στην εκπομπή της το στυγερό έγκλημα στο Ηράκλειο είπε μεταξύ άλλων πως ο δράστης πάσχει από πολιομυελίτιδα και πως οι ασθενείς με πολιομυελίτιδα έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και μίσος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.