Δημοσκόπηση ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου: Ποιος προηγείται, come back ΣΥΡΙΖΑ – άγχος ΝΔ, ανατροπή

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση από ισχυρό επιχειρηματικό όμιλο;

Μπορεί οι δημοσκόποι της διαπλοκής, απέναντι στους οποίους δικαίως η ελληνική κοινωνία είναι επιφυλακτική εξαιτίας των διαδοχικών λανθασμένων προβλέψεών τους, να παίζουν τα ρέστα τους και να πασχίζουν να δείξουν πως η ΝΔ του Μητσοτάκη αγγίζει την αυτοδυναμία, η αλήθεια είναι, όμως, διαφορετική.

Και αυτή την πραγματικότητα της αναντιστοιχίας ανάμεσα στην αλήθεια των πραγμάτων και στις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής έρχεται να επιβεβαιώσει μία μυστική δημοσκόπηση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διενεργήθηκε για λογαριασμό μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου στη χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επόμενη Βουλή θα είναι πεντακομματική, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ωστόσο να διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδό τους σε αυτή, χωρίς να αποκλείεται στο τέλος να γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 24,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%. Το ΚΚΕ έρχεται τρίτο με ποσοστό της τάξης του 6%, ενώ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 4,8% και το Κίνημα Αλλαγής με 3,9%.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες που αναφέρονται στην εν λόγω δημοσκόπηση, λαμβάνουν ποσοστό 1,8% και μένει να δούμε αν θα αποδειχθεί για άλλη μία φορά πως το κόμμα του Πάνου Καμμένου είναι «επτάψυχο». Η Ένωση Κεντρώων λαμβάνει 1,5%, ενώ το Ποτάμι 0,8%.

Υπενθυμίζεται, πως τα παραπάνω ποσοστά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούν στη δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου, αντιστοιχούν στην πρόθεση ψήφου και όχι στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.