Χαμός στο Open: Πρόστιμο μαμούθ λόγω Φουρθιώτη, τι συνέβη. Καταιγιστικές εξελίξεις

Τι πρόστιμο έφαγε το Open λόγω του Μένιου Φουρθιώτη;

Βαριά πρόστιμα «μοίρασε» στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ, ALPHA και Epsilon, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο συνολικού ύψους 70.000 ευρώ για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, με τον οποίο έχει διακόψει την συνεργασία του το κανάλι.

Ο λόγος του προστίμου, είναι ότι είχε μεταδώσει πληροφορίες από τον ιδιωτικό βίο Αρχιμανδρίτη.

Πλέον, ο Μένιος, μετά την οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε για το κανάλι, κατηγορώντας το για εμπάθεια, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ότι η εκπομπή επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα, προφανώς από άλλο κανάλι:

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιστρέφω ….. πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ από ποτέ …. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE @apokaliptikalive σε λίγες μέρες και πάλι κοντά σας …. από νέο αμερόληπτο και καθαρό αέρα!».

Επίσης το ΕΣΡ, λοιπόν, επέβαλε άλλα δύο πρόστιμα των 25.000 ευρώ σε ΕΡΤ και Alpha, για την μετάδοση το 2016 πλάνων με χειροπέδες του Ανδρέα Μαρτίνου μαζί με δικόγραφα, κι άλλα 25.000 στον ALPHA για τον τρόπο παρουσίασης του ναυτικού ατυχήματος στην Αίγινα, αφού σύμφωνα με το δικαιολογητικό της απόφασης παραβιάστηκε ο κώδικας δεοντολογίας αναφορικά με την προβολή σκηνών πόνου και ανηλίκων.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως το ΕΣΡ κάλεσε σε ακρόαση τους υπεύθυνους του Extra Channel για την λέξη του Τάκη Τσουκαλά εναντίον του Θανάση Αντετοκούνμπο τον οποίο αποκάλεσε «πίθηκο», χωρίς να φαίνεται να εννοεί την λέξη, πάντως…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.