Γιάννης Μακρής: Ποια η πρώην του, πώς αντέδρασε μετά την δολοφονία [φωτο]

Ποια είναι η πρώην του Γιάννη Μακρή;

Όπως σας έγραψα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αυστραλίας την περασμένη δεκαετία ο Γιάννης Μακρής μαζί με τον συνέταιρό του Τζον Ιμπραχίμ ήταν αρχηγικά στελέχη του club «The gang Notorious» το οποίο ιδρύθηκε από την γνωστή στους κόλπους της μαφίας Λιβανέζικης οικογένειας.

Από τη στιγμή που τα «έσπασαν» ο Γιάννης Μακρής με τον Τζον Ιμπραχίμ λέγεται ότι βρέθηκε στο στόχαστρο της σκληρής συμμορίας με τους …μποντιμπιλντεράδες μηχανόβιους.

Ωστόσο υπάρχει και μια γυναίκα, η Αυστραλή που φέρεται να αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ δύο παλαιών συνεταίρων, που έγιναν ξαφνικά άσπονδοι εχθροί! Καθώς πρώτα τα είχε μαζί της ο Ιμπραχίμ και μετά ο Γιάννης Μακρής.

Μάλιστα στην είδηση του θανάτου του, ξένα μέσα αναφέρθηκαν πως «πέθανε πρώην της Roxy Jacenkο» η οποία φαίνεται πως δεν συγκινήθηκε από τον χαμό του πρώην της. Η τηλεπερσόνα συνέχισε κανονικά όλες τις μέρες να ανεβάζει χαρούμενες εικόνες στο Instagram.

Άλλωστε από τo 2012 είναι παντρεμένη με τoν Οliver Curtis που είναι κινηματογραφιστής και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Έτσι, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν και τις λάθος επιλογές της παρόλο που κάποιες ιστοσελίδες δεν ξέχασαν πως υπήρξε πρώην του Γιάννη Μακρή!

Από την άλλη, άξιο απορίας είναι πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξ Μακρή, αδερφό του Γιάννη Μακρή αφού όπως βλέπετε και στις εικόνες, πέρσι έφαγαν μαζί. Οι φωτογραφίες δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Roxy έχει ακόμα φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Άλεξ, Jessica Ingham.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η τηλεπερσόνα είχε πολύ καλή σχέση με όλη την οικογένεια Μακρή όλα τα χρόνια που είχε σχέση με τον Γιάννη Μακρή και τους γνωρίζει πολύ καλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.