Γιάννης Μακρής: Τι φώναξε όταν τον εκτέλεσαν. Βγήκε από το αμάξι, περπάτησε και…

Τι φώναξε ο Γιάννης Μακρής όταν τον εκτέλεσαν;

Τις κινήσεις του εκτελεστή που σκότωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Αναζητούν όμως το κίνητρο, το οποίο μπορεί να φτάνει μέχρι την Αυστραλία και στις υποθέσεις που ήταν εμπλεκόμενο το θύμα.

Καταδίκη για ναρκωτικά στην Αυστραλία, φιλικές σχέσεις με τους μηχανόβιους Hell Angels, επιχειρηματική δράση με εταιρείες σεκιούριτι και ένας εκτελεστής που δεν δίστασε να φτάσει μέχρι την πόρτα του πολυτελούς σπιτιού του Γιάννη Μακρή.

Του 46χρονου που οι πληροφορίες τον θέλουν τον τελευταίο καιρό να ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και να βρεθεί στη Μύκονο ώστε να αναλάβει την φύλαξη πολυτελών κατοικιών. Τον πρόλαβε όμως ο άγνωστος που σύμφωνα με την περιγραφή που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, έχει:

Μέτριο ανάστημα, φορούσε γκρίζα ρούχα, καπέλο και κουκούλα και είχε σηκωμένο τον γιακά του μπουφάν του.

Η περιγραφή του είναι από τις κάμερες του σπιτιού και των γύρω κατοικιών, κάτι που ο δράστης γνώριζε και γι αυτό είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο έχει καταγραφεί ο δολοφόνος να κατεβαίνει πεζός και να ρίχνει δυο πυροβολισμούς στον 46χρονο Γιάννη Μακρή που ήταν στην θέση του οδηγού. Στη συνέχεια, περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και από την πλευρά του οδηγού πυροβολεί άλλες δυο φορές.

Ο 46χρονος βγαίνει από το όχημα του, παραπατά και φωνάζει δυο φορές “Βοήθεια”.

Η προσοχή των αυστραλιανών ΜΜΕ στην υπόθεση του Γιάννη Μακρή:

Μεγάλο όμως είναι και το ενδιαφέρον των αυστραλιανών μέσων καθώς το όνομα Γιάννης Μακρής είχε συνδεθεί με υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, απεσταλμένοι τηλεοπτικών σταθμών βρέθηκαν έξω από το σπίτι του στην Βούλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.