Λύγισε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή: “Είδα τα 2 παιδιά μου να…”. Η άγνωστη αδερφή του 46χρονου που θάφτηκε δίπλα της

Ποια η εξομολόγηση του πατέρα του Γιάννη Μακρή;

Κατέρρευσε ο πατέρας του 46χρονου Γιάννη Μακρή, στην ταφή του γιου του, που έγινε στο Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.

Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε στη Βούλα, η σορός του Γιάννη Μακρή, μεταφέρθηκε στην Αυστραλία, προκειμένου να ταφεί πλάι στην αδελφή του, Βίκυ.

Η Βίκυ Μακρή, είχε πεθάνει σε μικρή ηλικία, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, από λευχαιμία.

Μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, εν ζωή βρίσκεται μόνο το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας του 82χρονου, σήμερα, Στέλιου Μακρή.

Ο Στέλιος Μακρής, μίλησε στην εφημερίδα dailytelegraph της Αυστραλίας που τον περιγράφει να έχει λυγίσει από τον πόνο, καθώς έθαβε το γιο του, δίπλα από την κόρη του. «Είδα και τα δύο μου παιδιά να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου», ήταν η δραματική του δήλωση.

Η οικογένεια Μακρή μετέβη στην Αυστραλία για την ταφή του 46χρονου. Στο πλευρό της χήρας του, Βικτώριας Καρύδα στάθηκε στην τελετή και στην επιμνημόσυνη δέηση που εψάλη στο ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Σίδνεϊ ο έφηβος γιος του δολοφονηθέντος από τον πρώτο του γάμο. Μάλιστα, το παιδί ήταν μεταξύ εκείνων που μετέφεραν στους ώμους τους το φέρετρο του 46χρονου.

Στην Αυστραλία δεν ταξίδευσαν τα δύο μικρότερα παιδιά του Μακρή, τα οποία είχε αποκτήσει από το γάμο του με το μοντέλο, την Βικτώρια Καρύδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail που επικαλείται μαρτυρίες φίλων του Μακρή από την Αυστραλία η χήρα του 46χρονου δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά φέρεται να σκοπεύει να εγκατασταθεί με τα παιδιά της στο σπίτι των πεθερικών της, σε προάστια του Σίδνεϊ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.