Γιώργος Καρκάς – Ανατριχίλα με ιατροδικαστή για ταξιτζή: “Του έβαλε ένα αμβλύ αντικείμενο. Ήταν…”

Ποιες οι αποκαλύψεις της ιατροδικαστού για τον ταξιτζή;

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως το ιατροδικαστικό πόρισμα για την κούρσα της φρίκης του 24χρονου οδηγού με τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως για τη μυστηριώδη υπόθεση του 24χρονου ταξιτζή, ο οποίος φέρεται ότι βιάστηκε από τον καταξιωμένο ηθοποιό του θεάτρου Γιώργο Καρκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός σοδομίστηκε με αμβλύ αντικείμενο.

Η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού που εξέτασε το θύμα φέρεται ότι διαπίστωσε πως ο 24χρονος αυτοκινητιστής υπέστη σeξουαλική κακοποίηση και, συγκεκριμένα, ότι φέρει στον πρωκτό του σημεία εισόδου αμβλέος οργάνου.

Οπως αποκάλυψε η «Espresso», στην τσάντα του νεαρού ηθοποιού του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» βρέθηκαν, εκτός από το «σπρέι βιασμού», δονητές και ένα εργαλείο διάνοιξης κόλπου, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.!

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διενήργησαν έλεγχο στον 29χρονο ανακάλυψαν μεθαμφεταμίνες, το ναρκωτικό sisha, χάπια με άγνωστη ουσία και ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice», το οποίο ξυπνά στους χρήστες ζωώδη ένστικτα.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι περιγραφές του 24χρονου οδηγού, αλβανικής καταγωγής, για την «κούρσα του τρόμου» της 13ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην κατάθεσή του, ο 29χρονος αρχικά του είπε να τον μεταφέρει στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια.

Εκεί του ζήτησε να τον περιμένει για να αγοράσει κάτι και, όταν επέστρεψε, κρατούσε μία σακούλα από sex shop με ψώνια.

Στη συνέχεια ο νεαρός ηθοποιός κατηύθυνε τον 24χρονο σε ένα μαγαζί με πρόχειρο φαγητό στο Μοναστηράκι, όπου του πρότεινε να τον κεράσει ένα σάντουιτς, και κατέβηκαν και οι δύο από το αυτοκίνητο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.