Αποκλειστικό! Μαρτυρία στο Fimes.gr για Κλεάνθη Κωνσταντινούδη. “Γδύθηκα στο γραφείο του και…” Σοκ

Τι κατέθεσε στο Fimes.gr φοιτήτρια που έπεσε θύμα του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη;

Ο 60χρονος Κλεάνθης Κωνσταντινούδης δρούσε ανεξέλεγκτος τουλάχιστον για είκοσι χρόνια, όπως επιβεβαιώνουν οι άτυχοι φοιτητές που έπεσαν θύματα του εκβιασμού του. «Καυτές» είναι και οι συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης είχε στήσει, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται από τη δικογραφία και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ, μια καλά οργανωμένη «μπίζνα» μαζί με τους δυο στενούς του συνεργάτες. Τον 59χρονο Γιώργο Μόκκα και τη σύζυγό του, την 50χρονη Ευαγγελία Μηλοφτση.

Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες και διδάσκοντες του φροντιστηρίου με την ειρωνική ονομασία «Το Πτυχίο» που έστελνε τους φοιτητές ο Κωνσταντινούδης προκειμένου να περάσουν τα μαθήματά του. Οι δυο τελευταίοι, ήταν «γνώριμοι» του τμήματος, καθώς είχαν εργαστεί σ’ αυτό ως επιστημονικοί συνεργάτες για κάποιες χρονιές.

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία φοιτήτριας στο Fimes.gr.

Η φοιτήτρια μας έκανε γνωστό ένα περιστατικό που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Η φοιτήτρια (τα στοιχεία της οποίας δεν δημοσιοποιούνται για να μην στιγματιστεί) μας αποκάλυψε πως ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης την πίεσε και της έκανε μια ανήθικη πρόταση την οποία αναγκάστηκε να αποδεχτεί καθώς δεν είχε χρήματα για να πληρώσει και να περάσει το μάθημα του καθηγητή.

“Μια μέρα ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στο γραφείο του. Πήγα επειδή δεν είχα να πληρώσω τα χρήματα που ζητούσε. Μπήκε δεύτερος και κλείδωσε την πόρτα. Κάθισε στο γραφείο του. Ήδη ένιωθα ντροπή και αμηχανία. Μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου και να σταθώ γυμνh μπροστά του. Το έκανα.

Τότε, ο Κλεάνθης Κωνσταντινούδης κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται. Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή στην ζωή μου. Δεν με ακούμπησε αλλά όλη αυτή η κατάσταση με έκανε να νιώσω μεγάλη υποτίμηση και να σιχαθώ την ζωή μου.

Όταν “τελείωσε” ντύθηκα, έφυγα και το μόνο που μου είπε ήταν ότι πέρασα το μάθημα”.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση/παραλλαγή του άρθρου χωρίς ενεργό link στο άρθρο πηγή του Fimes.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.