Μαντλίν, εξελίξεις σοκ: Ποιος την απήγαγε “Είναι ζωντανή και αιχμάλωτη στην…” Μπουντρούμι, τρόμος

Ποιες οι εξελίξεις για τη μικρή Μαντλίν;

Η Μαντλίν μπορεί να είναι ζωντανή υποστηρίζει Βρετανός πρώην αξιωματικός της αστυνομίας – Απήχθη πιθανότατα από σπείρα παιδόφιλων και κρατείται αιχμάλωτη στην Πορτογαλία ή την Ισπανία.

H Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν μπορεί να είναι ζωντανή και να κρατείται αιχμάλωτη σε κάποιο μέρος της Πορτογαλίας, όπως υποστηρίζει ένας από τους εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν στην έρευνα για τον εντοπισμό του κοριτσιού που αγνοείται από το 2007.

Το κορίτσι Μαντλίν απήχθη πιθανότατα από μία σπείρα παιδόφιλων,επισημαίνει ο Βρετανός Ντέιβιντ Έντγκαρ, πρώην αξιωματικός της αστυνομίας σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «The Sun».

«Τα μέλη της σπείρας πιθανόν την κρατούν αιχμάλωτη από το 2007 σε κάποια τοποθεσία της Πορτογαλίας,ίσως σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή», δηλώνει ο Έντγκαρ στην εφημερίδα.

Η Μαντλίν θα μπορούσε να είναι φυλακισμένη σε κάποιο μέρος αν και ο ίδιος δεν έχει «ιδέα» πού θα μπορούσε να είναι.

«Είναι πολύ πιθανό να κρατείται αιχμάλωτη, πιθανόν σε υπόγειο κελάρι ή μπουντρούμι και θα μπορούσε να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή», υποστηρίζει ο πρώην αξιωματούχος της αστυνομίας.

Ο ίδιος θεωρεί ότι το κορίτσι Μαντλίν κρατείται παρά τη βούλησή του, έχει ψεύτικη ταυτότητα και θα μπορούσε να είναι στην Πορτογαλία – όπου εξαφανίστηκε το Μάιο του 2007 όταν ήταν τριών ετών – ή στη γειτονική Ισπανία.

Ο Έντγκαρ είχε συμμετάσχει στην έρευνα για τον εντοπισμό της Μαντλίν το 2011.

Εάν η Μαντλίν ζωντανή, θα είναι σήμερα 15 ετών.

Πάνω από έντεκα χρόνια έχουν περάσει από το βράδυ της 3ης Μαΐου του 2007 όταν η μικρή Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Η υπόθεση της μικρής Μαντλίν δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα ΜΜΕ ενώ οι τελευταίοι ισχυρισμοί του Βρετανού πρώην αξιωματικού της αστυνομίας επιτείνουν το μυστήριο με την εξαφάνιση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.