Μαρινάκης: Ποιο κανάλι αγοράζει για να το κάνει νέο MEGA, πότε βγαίνει στον αέρα [φωτο]

Ποιο κανάλι θέλει να αγοράσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να φτιάξει το νέο MEGA;

Έτοιμος να ρίξει την τηλεοπτική βόμβα της χρονιάς είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς στα σκαριά είναι να βγάλει στον αέρα το νέο MEGA.

Το Action 24 είναι ο μεγάλος του στόχος:

Ρελάνς με έτοιμο κανάλι, το Action 24, είναι έτοιμος να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έχει ήδη καταθέσει την επιθυμία του να διεκδικήσει την 6η άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης πολλών ΜΜΕ ανάμεσα τους και ο πρώην ΔΟΛ, “καίγεται” για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας ενόψει των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων της επόμενης περιόδου.

Θέλει MEGA ταινιοθήκη αλλά και MEGA δελτίο ειδήσεων

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου tinasmess.gr η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχει αναλάβει το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, εθεάθη πριν από μερικές μέρες στις εγκαταστάσεις του Action.

Άλλα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο μάλιστα έφεραν και την Όλγα Τρέμη, που συνδέεται με στενή κοινωνική φιλία τόσο με τον Διονύση Παναγιωτάκη όσo και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πλησιάζει προς το κανάλι που θέλει να δημιουργήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Εδώ αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το Action 24 έχει προέλθει από το παλιό TV Magic του Πειραιά

Τέλος ακούγεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να διεκδικήσει το λογότυπο του Mega και την ταινιοθήκη για το καινούργιο κανάλι που ετοιμάζει, ενώ σκοπός του είναι να ανασυστήσει ενόψει εκλογών το γνωστό σχήμα του δελτίου του Mega την περίοδο των Μνημονίων, με τα περισσότερα από τα πρόσωπα που το απoτελούσαν μπροστά στην οθόνη.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πότε βγαίνει στον «αέρα» το κανάλι του εφοπλιστή

Συνεχίζεται η στελέχωση του τηλεοπτικού καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τις προετοιμασίες να «τρέχουν» σε γοργούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται πως η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα αναλάβει διευθυντικό ρόλο, ανακοινώθηκε από τον όμιλο πριν λίγο καιρό.

Όπως αναφέρουν οι typologies.gr, στόχος είναι το κανάλι να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το κανάλι θα βγει στην αρχή μέσω ίντερνετ ενώ θα επιδιωχθούν συμφωνίες με τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV.

Σημειώνεται ότι η ALTER EGO είχε καταθέσει στο ΕΣΡ αίτηση για την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου, κάτι που σημαίνει πως το κανάλι δε θα είναι μόνο ενημερωτικού περιεχομένου.

Μαζί με την αίτηση είχε κατατεθεί και η εγγυητική ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, η προκήρυξη για τις δύο εναπομείνασες άδειες αναμένεται να καθυστερήσει, ενώ μέχρι και σήμερα κανένα άλλο επιχειρηματικό σχήμα δεν έχει καταθέσει αίτηση για άδεια γενικού περιεχομένου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.