Προκλητικός Ριχάρδος: Το ολόχρυσο τηλέφωνο, η σαμπάνια, τα “γούστα” και η Μελάνια Τραμπ [φωτο]

Ποιες οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Ριχάρδο;

Ριχάρδος. Ένα όνομα που στο μυαλό πολλών είναι συνώνυμο με τον χρυσό. Εδώ και καιρό διότι ο γνωστός ενεχυροδανειστής είχε ανοίξει αμέτρητα καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα και τα διαφήμιζε συνεχώς στην τηλεόραση… Κι από σήμερα επειδή συνελήφθη για το δαιδαλώδες κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Η… χάρη του έφτασε μέχρι και στην Βουλή των Ελλήνων, όπου σήμερα, Τετάρτη 18.11.2018, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε το όνομα Ριχάρδος και την υπόθεση με το κύκλωμα, αλλά και στο Twitter, όπου έγινε… χαλασμός, την ώρα που οι αποκαλύψεις για την δράση της εγκληματικής ομάδας σοκάρουν

Πιο συγκεκριμένα, η γιγαντιαία επιχείρηση των Αρχών, η οποία μάλιστα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν ή να προσαχθούν μέχρι στιγμής περισσότερα από 60 άτομα.

Μεταξύ αυτών και ο πασίγνωστος, από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις του, ενεχυροδανειστής Ριχάρδος. Ένας άνθρωπος ο οποίος διατηρεί αμέτρητα καταστήματα αγοράς χρυσού στην Αθήνα, αλλά και την επαρχία.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το κύκλωμα των λαθρεμπόρων είχε στήσει μια καλοδουλεμένη μηχανή για να βγάζει το χρυσό από την Ελλάδα και να τον στέλνει στην Τουρκία. Το κύκλωμα έδιωχνε καθημερινά 100 με 150 κιλά χρυσού (!) ενώ υπήρχαν και μέρες κατά τις οποίες το “φορτίο” είχε φτάσει ακόμη και τον μισό τόνο!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι συμμετέχοντες στο κύκλωμα έβαζαν το χρυσό μέσα σε “ασυνόδευτα” πακέτα, τα οποία στην συνέχεια τοποθετούνταν σε τουριστικά λεωφορεία που έφευγαν από την Αλεξανδρούπολη με προορισμό την Τουρκία.

Ο… χρυσός Ριχάρδος στο Facebook:

Την ίδια ώρα, ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος διατηρεί έναν λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος… ξεχειλίζει από σαμπάνιες, χρυσά έπιπλα, ταξίδια, λίγες ακόμη πανάκριβες σαμπάνιες, σκάφη και γενικά μια ζωή γεμάτη χλιδή.

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις στον συγκεκριμένο λογαριασμό

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.