Βικτώρια Καρύδα: Γιατί φεύγει Αυστραλία. “Γνωρίζει σίγουρα τον δολοφόνο αλλά…”

Γιατί η Βικτώρια Καρύδα εξαφανίζεται άρον άρον στην Αυστραλία;

Σας γράψαμε πρώτοι λίγες ώρες πριν λάβει χώρα η κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, για την πρόθεση της Βικτώριας Καρύδα να φύγει απο την Ελλάδα. Και το γράψαμε μετά από ρεπορτάζ.

Στο προκείμενο τώρα. Χθές είχα την τύχη να συνομιλήσω με έναν έκ των αστυνομικών που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την δολοφονία του Μακρή. Ενός Μακρή που κατα καιρούς ελεγχόταν απο τις Αστυνομικές αρχές της χώρας.

Ο αστυνομικός με την κυνικότητα που διακρίνει έναν αξιωματικό της Ασφάλειας μου είπε με νόημα: «Η Βικτώρια Καρύδα γνωρίζει ποιος σκότωσε τον άντρα της γι΄αυτό και θέλει να φύγει απο την Ελλάδα.

Είναι δεδομένο πώς η γυναίκα του Μακρή γνωρίζει. Δεν είναι δυνατόν μια έξυπνη γυναίκα όπως η Βικτώρια Καρύδα να μην είχε ιδέα τι συνέβαινε στην ζωή του άντρα της».

Είναι επίσης δεδομένο ότι η Βικτώρια Καρύδα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση με το που επιστρέψει στην χώρα μας, και όσο θα μείνει στην Αθήνα…

Είναι επίσης δεδομένο πώς η ίδια νιώθει πολύ πιο ασφαλής στην Αυστραλία στο σπίτι των πεθερικών της παρά μόνη της με δυο παιδιά στην Αθήνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.