Αλέξανδρος Λουτσάι, ομολογία σοκ για Τοπαλούδη: “Τη χτυπήσαμε δυνατά στο… και ο φίλος μου…” Φρίκη

Ποια η ομολογία του Αλέξανδρου Λουτσάι για δολοφονία Τοπαλούδη;

Τη δική του εκδοχή για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Τοπαλούδη στη Ρόδο δίνει ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λουτσάι στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους άντρες του Λιμενικού, για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα.

Όπως ισχυρίζεται “η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου”.

“Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο.

Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι”.

Όπως λέει ο 19χρονος Αλέξανδρος Λουτσάι, η Ελένη Τοπαλούδη είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Σε αυτό το σημείο αρχίζει να τα ρίχνει όλα στον 21χρονο Ροδίτη φίλο του.

“Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. “Πάμε να το τελειώσουμε” μου είπε”.

“Σε αυτό το σημείο την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο”.

Κούγιας: Ο 19χρονος παίρνει πίσω την ομολογία
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λουτσάι , μέσω του συνηγόρου του, πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

Μπροστά στις κάμερες, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στις αισχρές αναρτήσεις στο διαδικτυακό προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη που μάλιστα συνεχίζονται.

Όλες μένουν στο διαδίκτυο για λίγες ώρες και στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις που προκαλούν, κατεβαίνουν.

“Κάποιοι βεβηλώνουν τη μνήμη της κοπέλας. Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη είναι ίσως η κορυφαία διαχρονικά του Διδυμοτείχου. Είναι άδικο να προσβάλλουν αυτή την εξαιρετική οικογένεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από αυτό που κάνουν ορισμένοι”, είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει στοιχεία για την ταυτότητα του αποστολέα είπε: “Είναι δημόσιο πρόσωπο από τη Ρόδο. Έχουμε χρόνο να βρούμε την άκρη με όλους. Και με αυτούς τους βρωμιάρηδες που βεβήλωσαν τη μνήμη του θύματος”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.