Ελένη Τοπαλούδη, συγκλονιστικά τελευταία λόγια: “Αφήστε με, θα σας βρει ο πατέρας μου και…”

Ποια τα τελευταία λόγια της Ελένης Τοπαλούδη;

Μέχρι την ύστατη στιγμή προσπαθούσε να γλιτώσει η 21χρονη Ελένης Τοπαλούδη από τα χέρια των κατηγορούμενων, που την πέταξαν τραυματισμένη στη θάλασσα στη Ρόδο για να την «ξεφορτωθούν».

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της, περιέγραψαν στην απολογία τους με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στην εξοχική κατοικία του 21χρονου Ροδίτη καθώς και τις τελευταίες στιγμές του θύματος. Τα όσα είπαν είναι τόσο συγκλονιστικά που «λύγισαν» ακόμη και την ανακρίτρια.

Σύμφωνα με όσα είπαν, η Ελένη Τοπαλούδη τους μιλούσε συνεχώς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους εκφοβίσει για να την αφήσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι είπαν στην ανακρίτρια ότι η Ελένη Τοπαλούδη αρχικά τους απείλησε ότι θα τους καταδώσει την αστυνομία.

Τότε, οι δυο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν, φοβήθηκαν και αποφάσισαν να την «ξεφορτωθούν» πετώντας την στα βράχια και στη θάλασσα προκειμένου να προκαλέσουν τον πνιγμό της.

Η Ελένη Τοπαλούδη όμως, προσπάθησε ως και την ύστατη στιγμή να τους αλλάξει γνώμη, λέγοντάς τους ότι εάν το μάθει ο πατέρας της, θα ψάξει να τους βρει. «Θα σας βρει ο πατέρας μου αφήστε με να φύγω» ήταν τα τελευταία της λόγια πριν ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός την πετάξουν στη θάλασσα για να εξασφαλίσουν μια για πάντα την σιωπή της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.