Ελένη Τοπαλούδη: Ομολόγησαν oι δολοφόνοι. “Τη σκοτώσαμε γιατί… Ήταν ζωντανή όταν…”. Σeξουαλικό κίνητρο

Ποιοι οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην αστυνομία ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είναι τα δυο άτομα που μέχρι αργά χθες τη νύχτα ανακρίνονταν από τις αρχές και ομολόγησαν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη στη Ρόδο.

Στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού Σώματος που ερευνά την υπόθεση έχοντας και τη συνδρομή κλιμακίου από την Αθήνα, τα δυο άτομα, που φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη έχουν πέσει σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις τους.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής.

Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

To EleftherosTypos.gr επικοινώνησε με τον αρχισυντάκτη της Ροδιακής Μιχάλη Μαστή ο οποίος ανέφερε πως: «υπάρχει βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα τον ένα δράστη και την κοπέλα, αλλά και το αυτοκίνητο ενώ γίνεται επεξεργασία προκειμένου να βρεθούν και οι υπόλοιποι καθώς είναι δεδομένο πως δεν είναι ένας ο δράστης. Ήδη από την αστυνομία έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετοί» αναφέρει ο Μιχάλης Μαστής.

Από αυτό το βίντεο οι αρχές έφθασαν γρήγορα στα ίχνη των δυο ατόμων που μέχρι αργά χθες τη νύχτα ανακρίνονταν.

Ο ένας δράστης είναι ελληνικής καταγωγής και ο άλλος αλβανικής και κατά πληροφορίες αυτή τη στιγμή αλληλοκατηγορούνται για το στυγερό έγκλημα.

Από χθες οι δυο άντρες είχαν κριθεί ως οι βασικοί ύποπτοι για το έγκλημα καθώς είχαν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και τελικά κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν μέχρι να ομολογήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φοιτήτρια δέχθηκε χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο και στη συνέχεια οι δράστες την μετέφεραν με το βαν στην περιοχή της Λίνδου και την πέταξαν στα βράχια.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται σε βίντεο να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και αυτό ήταν το στοιχείο που οδήγησε στον εντοπισμό των δραστών.

Το κίνητρο φαίνεται πως ήταν σeξουαλικό.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως χτύπησαν τη φοιτήτρια με σιδερένιο αντικείμενο επειδή αρνήθηκε σeξουαλική συνεύρεση μαζί τους, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.

Σοκ προκαλεί η πληροφορία πως η φοιτήτρια ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα για να καλύψουν τα ίχνη τους, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος δείχνει πως είχε νερό στα πνευμόνια της. Οι δυο δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Η μοιραία διαδρομή και τα ίχνη DNA σε σπίτι του ενός όπου πήγε η φοιτήτρια οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η 21χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή το πρωί της 28ης Νοεμβρίου στα βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που είχαν από την αρχή στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου ο θάνατος ήταν δολοφονία.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειχνε ότι η άτυχη Ελένη δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της υπήρχαν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.